Dying Light - még mindig sokan játszanak vele

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 24.
  • Hír
Link másolása
A Techland már az idei E3 alatt megerősítette, hogy a következő egy évben tíz, mindenki számára ingyen hozzáférhető letölthető kiegészítést terveznek a két és fél évvel ezelőtt bemutatott Dying Lighthoz. Most már azt is értjük, miért.

Ugyan a Techland tavaly májusban még úgy nyilatkozott, hogy nem igazán terveznek további DLC-ket a Dying Lighthoz, mert minden erőforrásukat a két főbb fejlesztésük viszi el, amelyeket akkor még 2017 végéig szerettek volna piacra dobni. Ez a terv azóta nyilvánvalóan megváltozott, a lengyel stúdió ugyanis már az E3-on elhintette, hogy a következő tizenkét hónap során 10 teljesen ingyenesen letölthető kiegészítést készítenek a játékukhoz.

A Dying Light elhúzódó támogatása persze nem a véletlen műve, a premier évében heti 700 ezer játékossal büszkélkedő zombis kaland ugyanos még most is elképesztően népszerű a rajongók körében, így továbbra is heti félmillió aktív játékost tudhat maga mögött.

A játék producere, Tymon Smektala egy videóüzenetben be is harangozta, hogy a különböző DLC-k új ellenfeleket, változatos eseményeket, sok-sok vadonatúj rejtélyt és sok más egyéb érdekességet fognak tartalmazni. Hogy lássuk, pontosan miről is van szó, hamarosan kiadják a “DLC #0” nevű csomagot, ami kisebb ízelítőt ad a jövőbeli tartalmakból.

7.
7.
crytek
#5: Abban biztos lehetsz ,hogy nem azért a 4 ezer emberért ömlesztik a tartalmat. De jó lenne konzolra is egy olyan látható rendszer mint a steamen hogy top 100 legjátszottabb cím...
6.
6.
FiveSalmon69
Kb egy éve vettem meg ps store-on 6 ezerért minden dlc-vel. Még úgy is simán meg érte, ez meg külön öröm. Várjuk!
5.
5.
mestermagyar
A PC-s verzión 4000 az átlag. Ez nem sok hanem teljesen átlagos, egy félismeretlen FPS-el szoktak ennyien játszani.
3.
3.
Prax
Errol csak a division jut eszembe xd nah nem azert, mert ilyen sokan toljak :D
2.
2.
crytek
A Hellraid meg rohadjon meg... :(
1.
1.
zsocc-nrg
Nah így kell egy amúgy is fantasztikus játékot támogatni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...