Need for Speed: Payback - jó móka a tuningolás

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 26.
  • Videó
Link másolása
Bár az idei E3-on leleplezett Need for Speed: Payback bemutatkozó videója alapján egy Halálos iramban stílusú részt kapunk, azért a tuningolás és járgányunk csinosítgatása ezúttal sem marad ki a játékból.

A Need for Speed: Paybackből sem marad ki az autók teljesítményének finomhangolása, küllemének csinosítása. A tuningolás ráadásul egészen változatos és sokszínű módon történik, mert egyrészt többféle autótípust szabhatunk testre (drift, off-road, drag, valamint runner), továbbá a fejlesztésekhez szükséges alkatrészeket versenyek és különböző kihívások teljesítésével tudjuk beszerezni.

Emellett pedig találunk majd a játék nyílt világában elszórt, elhagyott, lepukkant roncsokat is, amelyeket garázsunkba szállítva újíthatunk fel.

A Need for Speed: Payback november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

14.
14.
hgabi84
Már ideje volt, habár aki nagyon tuningolni akart, annak eddig is itt volt például ez: http://phoenix_art.webmuvek.hu/node/1019
13.
13.
Dízel
Na ezeknek az embereknek nem szabad semmit elhinni, évek óta igérgetnek egy normalis nfst de mindig katasztrófa lesz szó szerint. a legutóbbi is mi volt mar. :D Ea csak abban jó hogy kell jo marketing kampányt csinálni a szarjaihoz.
12.
12.
Blazkowicz
Lehet akármilyen jó, ha az irányítás egy kalap sz@r, akkor ingyen sem kell...
11.
11.
PS4jacksony
Nagyon Rivals hangulata van.
10.
10.
Őrnagy
#7: Zene-ügyben egyetértek!
8.
8.
RangerFox
Nekem eddig nagyon tetszik
7.
7.
#6: Hát igen. Engem főleg Spike (Adam Long) idegesített a legjobban. Folyton csak rinyált. Azért Robyn (Christina Wolfe) nem volt rossz. Gondolom ezért nincsenek most rendes színészek ebben a részben. Az irányítás, ami nekem eddig a legjobban tetszett a 2005-ös Most Wanted és az Underground 2. Remélem ebben a részben jobban eltalálják. A zenéről, hát nekem a verseny úgy az igazi, ha valami rock vagy metál szól, nekem ezek a techno, disco zenék nem jönnek be. Szerintem jó lenne a saját zene, mert te szerkeszthetnéd a zenelistád. Nem hiszem, hogy olyan bonyolult dolog lenne belerakni egy ilyen dolgot. Sajnos a Carbon óta nem hallottam egy jó számot az NFS-ekben.
6.
6.
Machiavelli
Véleményem szerint nem lett volna semmi baj a 2015-ös résszel sem, ha nem cseszik el az irányítást, nem hívogatnak félpercenként a "haverok" és nem ilyen izzadtság szagúak az átvezető mozik, mert ennék kb nálunk vidéken az ötödik osztályos drámaszakkörősok jobban játszanak. Na meg a zene sem volt az igazi... Nagyon érződött rajta, hogy az Underground nosztalgia hullámát akarja meg lovagolni, "fiatalosított, hipster, menő" módon. Ez a bukás kicsit az új Nokia 3310-re emlékeztet.
5.
5.
Köszi a zenét. Hát szerintem már ők se tudják mit csinálnak. Utoljára a The Run-ban volt ez a action cinematic. Nem tudom minek bonyolítják túl. 100-150 kocsi, szabad autózás, jó zenék vagy custom music, amit te csinálsz magadnak. Tuning: teljesítmény, karosszéria elülső, oldalsó, hátsó lökhárító, festés, matricák, ülés huzatának megváltoztatása, vagy egyedi ülés létrehozása, kerék méretének megváltoztatása. Kipufugó megváltoztatása vagy egyedi kipufugó. Pénzes versenyek, amiből tudnád a műhelyed fejleszteni (jobb felszerelések feltörése). Versenyek: gyorsulási, drift, canyon verseny (imádtam a Carbonban), körversenyek a városban, sprint verseny. Éjszaka és nappal változása. Rendőrség, de azért ne minden egyes verseny után. Ha ezeket beleraknák már elégedett lennék, de sajnos nekem az egész cég nem szimpatikus Marcus Nilsson-al az élen. Szerintem se jó ez a csapat, aki most fejleszt, remélem hamarosan leváltják őket.
4.
4.
dvs00
#1: Kaleo - No Good

Egyébként az egész trailer alatt ez szól.

A játék nem lesz rossz feltéve ha a játék 70 százaléka nem kibaszott action cinematic jelenet mint ami az E3-on ment. Továbbá kurva gáznak tartom, hogy mindig az aktuális FF filmet kell lekopizni minden évben. Kellene egy leginkább egy Porsche Unleashed a maga fantasztikus hangulatával, vagy mint ami a Hot Pursuit volt a gyönyörű hegyvidéki tájakon. Kibaszott jó lenne, kár hogy most már ezt a franchise-t is minden évben valamelyik másik nevenincs megélhetési csöves brigád kapja meg fejlesztésre, mint ahogy a Mafia 3mat is. El is baszták ahogy kell bazmeg.
3.
3.
varilaco
Alig-alig látszik több tuning lehetőség az utóbbihoz képest. Menüje is majdnem azonos. Sőt,a vieóban még akad is.
2.
2.
GAMEROD
Jó lenne ha nem az egész játék a sivatagban játszódna, már annyira lerágták ezt a csontot a Mad Max megjelenése óta.
1.
1.
Hát remélem nem rontják el. A 2015-ös rész nem sikerült túl jól, itt remélem kijavították az összes hibát. Amúgy valaki tudja milyen zene szól 1:21-nél? Köszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...