Killing Floor 2 - Xbox One X-en is 1080p-ben fut

Link másolása
Hamarosan Xbox One-ra is megjelenik a Killing Floor 2, melynek Xbox One X-es változatáról meséltek nemrég a fejlesztők. A játék szebb lesz és jobban is fog futni, de nem lesz natív 4K-s felbontás.

Pár napja jelentette be a Tripwire Interactive, hogy PC és PS4 után Xbox One-ra is megjelenik Killing Floor 2 augusztus 29-én. Dave Elder grafikus programozó nemrég az Xbox One X-es változatról is mesélt, így megtudtuk, milyen extrák várhatóak az erősebb konzolon.

Elder elmondása szerint egyszerű volt a játékot Xbox One X-re átírni, problémamentesen négy óra alatt sikerült működésre bírni. A játék az erősebb konzolon natív 1080p-ben fog futni, viszont a PS4 Próval ellentétben a felbontás fix lesz, nem dinamikus. Azt pontosan nem tudta megmondani a fejlesztő, hogy milyen sebességgel fut majd a játék, de jobb teljesítményre számíthatunk majd, mint az alap Xbox One-on. A fix felbontás és a jobb sebesség mellett Xbox One X-en szebb textúrákat, jobb minőségű árnyékokat és nagyobb látótávolságot is kapunk.

12.
12.
delphijos
#10: Az a baj, én mindíg ezt mondom, hogy sajnos marketing szempontból könnyebben "eladható" a 4K mint azt "magyarázni" hogy 1080p, de szebb grafika, nagyobb textúrák, több fps. ( Sokkal több olyan konzol tulajdonos van aki ebből alig értene valamit ) Teljes az analógia a fényképezőgépekkel. Mennyivel jobban HANGZIK hogy csillió megapixel, mint az hogy kevésbé zajos kép.
10.
10.
frankdelgado
Nàlam igy is úgy is 1080 ban fog menni. Húzzàk a f@szukra a 4k-t. Ez is csak olyan mint egy pc. Ott is azon vergődtünk, h "kihajcsa"-e a cpu a vga-t. Ugy làtom itt is ez megy. Csatlakozvàn az előttem szólókhoz, én is azt remélem nem vergődnek a 4k-val és inkàbb ràgyurnak a stabilitàsra, vagy a külalakra.
8.
8.
PaprikaJancsi
És a cikk még mindig nincs javítva :D
7.
7.
delphijos
#6: Teljesen rendben van a 1800p. Az X erős, de ebben is (ahogy a Pro-ban) a CPU a szűk keresztmetszet. Ha nincs meg a franerate, jó döntés volt a 4K "dobása"
6.
6.
Blazkowicz
A lényeg, hogy a minecraft majd fut 4k-ban... vagy még az sem? Csak marketing duma volt? Elég gáz valóban...
5.
5.
zozo76hun
Killing Floor 2 runs at native 1800p, fixed resolution (no checkerboarding) on Xbox One X. We did experiment with true 4k rendering, but the frame rate drop was a bit too significant. 1800p provides the optimal balance between visual quality and performance in Killing Floor 2.

We don’t have a specific frame rate target for XBox One X, although the game does run at higher frame rates than the base Xbox One, even at 1800p resolution. We will be using Ultra textures on Xbox One X. We are also increasing the resolution of our shadow maps and shadow draw distance.
4.
4.
Gykrizsi
Ebben a hírben nekem sem stimmel valami, 4 napja még azt mondták 4k lesz, most dolgoztak rajta 4 napot, oszt mégsem. Itt valami félrement szerintem.
3.
3.
zozo76hun
#2: ja en is neztem, az 1080p kicsit karcsu lenne ehhez a brutal hardware-hez.
2.
2.
tsulok
Nem 1080p lesz, hanem 1800p. PS4 Pro-n meg nem dinamikus a felbontás, hanem 1800p checkerboard.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...