Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy - Xbox One-ra is?

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 31.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb bizonyítékunk van arra, hogy hamarosan más platformokon is tiszteletét teszi a Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy. Ezúttal a felhasználói felületért felelős fejlesztő osztott meg olyan anyagokat, amiket nehéz cáfolni.

Kara Zisa 2014-ben kezdett el dolgozni az Acitivisonnak grafikusként. Hamarosan kiderült, hogy remekül ért a felhasználói felületekhez - ő felelt a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy menürendszeréért is. A saját oldalán közzétett referenciák között turkálva többeknek feltűnt egy videó, amely a gyűjtemény Xbox One-os változatát mutatja be mozgásban.

A mozgóképet azóta már eltávolította a fejlesztő, de szerencsére idejében sikerült lementeni. Az Activison eddig még nem cáfolta, hogy a PS4-es verzió mellett más platformokon is tiszteletét teszi a remaster-trilógia, de hivatalos bejelentés még nem született.

Íme, az ominózus videó, amin az Xbox One kontrollerének összetéveszthetetlen kiosztása látszik:

19.
19.
ARTURUS22
#18: Jó linket aki 6 óra alatt játszotta végig mind 3 játékot inkább hagyjuk.
Az meg, hogy nem jó a helyesírásom ami tény, sajnos diszgráfiás vagyok és tudom néha tényleg nem egyszerű a dolog, de az, hogy én szarul írok még írhatok frankot. Nem mondom, hogy 100% hogy nem jelenik meg messze nem csak a fent említett észlény nemhogy a pletykát veszi készpénznek, de még a megjelenési napot is.
Nagyon kevés embernek is van itt egy minimális forrás kritikája, pedig nem látom az mgs4 et 360anon se a gears of wart psen pedig mind a 2 hőz nem egy pletykát tudnék mutatni, ergo egy pletyka nem feltétlenül igaz.

18.
18.
#16: Főleg hogy totál mást írtam. Ehh, más nyelvet beszélünk, remélem megjelenik másra is a játék és akkor csak nevetni jövök vissza. Addig remélem felszedsz egy kis magyar nyelvtant, 3x el kell olvasnom a mondandód, mire helyrerakom. Már értem, Link miért írt úgy, ahogy.
17.
17.
ARTURUS22
#15: Pl kickbeat ps3 devkiten indult aztán lett belőle ps4-vita amit már pc játszottunk mig az első verziót ps3 devkiten és ha jól tudom az később ps4-psv után jött steamre is, de ebben nem vagyok 100% megnézem.
16.
16.
ARTURUS22
#15: Már megint az oviba vagyunk hiszem nem hiszem, teszek rá mit hiszel nem szokásom hazudozni, föleg ha azt írom, hogy te nem voltál, de látom csak lejött, hogy rólad írom.
Én max anyit okoskodom, hogy volt szerencsém a zenhez bejárni párszor tesztelni(nem fejleszteni) és ott azért végigmutogatták mit mire és nem egy olyan gépen láttam a játékról futó részt amire nem is jött(jó volt olyan, hogy egy évre arra is kidobták az tény) de amire devkitjük volt majdnem minden megpróbálták futtatni pc re meg tényleg minden volt mobiljáték is és ahogy előttem is mondták ezek a gombok egy pc verzióban is lehetek. Ez ezért még messze nem sziklaszilárd bizonyíték arra utaltam.
15.
15.
#14: Ja jó, felfogtam mit írtál, az írásod páratlan és még vagy kétszer át kellett futnom rajta.
"Ha fejlesztettél volna játékot életedben vagy lettél volna már fejlesztő studiban akkor tudnád hogy nem :D"
Na akkor innentől nem tudom mire fel ez az okoskodás.
13.
13.
ARTURUS22
#12: kurvára nem vagyok fejlesztő történész vagyok, de ilyet mikkor mondtam?
12.
12.
#9: Gondolom mekkora fejlesztő lehetsz.
9.
9.
ARTURUS22
#8: Nagyon nem úgy néz ki :D
Ha fejlesztettél volna játékot életedben vagy lettél volna már fejlesztő studiban akkor tudnád hogy nem :D
8.
8.
#5: Úgy néz ki, buktad rendesen.
6.
6.
sloth
https://m.youtube.com/watch?v=0JjaOpB8LFw
38:21
4.
4.
Pain
A videóban van egy kis érdekesség, ami miatt én azt gondolnám, hogy itt valami nem stimmel.Mégpedig, hogy a mentésnél a ps1es memória kártya nem hinném, hogy átmenne/átmehet az x verzióba, szvsz az pont, hogy egy kis nosztalgiafaktor volt a PS4-es verzióban.
3.
3.
semike
Jöhet!!!!
Várjuk szeretettel!!
A régi boxon is volt
2.
2.
NECROSMOKE
Fura :/ De ahogy anno a Mass Effect at jott PS-re, Crash is atmehet Microsoft-ra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...