Pofás lesz a Call of Duty: WWII - Valor Edition

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 7.
  • Hír
Bemutatkozott a Call of Duty: WWII legújabb, gyűjtőknek szánt kiadása, a Valor Edition, ami az alapjáték mellett szezonbérletet és egy gyönyörű szobrocskát is tartalmazni fog.

Természetesen az idei Call of Duty-epizód, a Call of Duty: WWII sem marad komoly, bónusz tartalmakkal kitömött, limitált példányszámú, gyűjtőknek szánt kiadás nélkül. A Valor Collection Pro többek között a játék Pro-kiadását (vagyis az alapjáték mellé kapunk egy steelbookot és szezonbérletet is), néhány kitűzőt, egy menő zombis plakátot, illetve egy D-nap inspirálta bronzszobrot fog tartalmazni. A csomag közel 55 ezer forintba kerül.

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A premiert azonban megelőzi egy multiplayer béta, ami augusztus 25-én rajtol el PlayStation 4-en, míg a többi platformon csak később. A bétában azok vehetnek részt, akik előrendelték a játékot.

33.
ollie92
#31: Ez a DIVATNÉGEREZÉS. A setét torony csak egy kis darab a kirakóból. A sokkal szomorúbb példa, hogy Rowling a HP folytatásában már négernek írja Hermionét !!!
Igen, könyveken át egy fehér, kedves lány, most meg hirtelen néger. De ne feledjük el ám Malfoy csatlósait, az első részekben még 2 duci fehér srác volt. Aztán az egyiker kigyúratták a másikat meg lecserelték négerre. Anno Rowlingnak és a WB-nek nekiugrottak, hogy kevés a néger (lány ugyebár van dögivel), erre Rowling rákapcsolt és még a főszereplőket is árírja....Lehet a Wesley gyerek egy átoperált muszlim lesz.

A másik szomorú példa számomra a BF1, annyira undorítóan nyomják a pofámba és olyan hamis képet festenek, mintha a háborúban a katonák fele néger lett volna.
A COD WWII meg egyenesen szembe köpi magát, nem is részletezném, hiszen tudjátok mi a lényeg. Nincs bajom se a nőkkel, sem a négerekkel, de fel kell fogni, hogy MINDENKINEK meg a maga helye és szerepe. Tomb Raider maradjon nő, Penge maradjon fekete. De ne erőltessék be mindenhova.
32.
semike
#31: Az összes muszlim degenerált beteg állatot szépen vissza kellene küldeni oda ahonnan jött,mert nagyon nagy baj lesz,ha ezt tovább folytatják! És sajnos ezt mi engedjük. Arra leszek kiváncsi,az "átlag ember" mikor jön rá,h nagyon át van b@szcsizva! Minden téren!!!!
31.
Beniciodeltoro
#30: És ez az undorító hogy tudják hogy tudjuk miért pakolják be mindenhova a feketéket, a lényeg hogy nyeljed le, mert ez a dolgod, majd ők megmondják.
Merkel Hamburgban észre vette hogy a szélső bal brutálisabb mint a szélsőjobb ha hagyják őket azt tenni amit akarnak.
Idris Elbával nekem sincs bajom, de ez a Setét tornyos történet megmásítás is mekkora prosztóság már.
Figyeld meg a következő Szamuráj filmben négus lesz a főhős.
A svédeknél már muszlim kendős időjárásjelentés van a tv-ben, nem gyenge.
30.
exonic
#24: Sajnos a mai, 21. századi világunk átesett a ló túloldalára. Senki nem mer már kihagyni fekete, meleg vagy női főszereplőket játékokból, filmekből, könyvekből mert ezek hiánya ma már sértő bizonyos társadalmi rétegek számára. Ezek létével abszolút nincs is semmi gond, a probléma akkor kezdődik amikor ezeket a karaktereket szó szerint beleerőszakolják a produktumokba. Csak hogy 2 példát említsek ami hirtelen eszembe jutott: a jelenleg moziban vetítés alatt lévő Setét Torony fekete főszereplője könyvben egy fehér férfi. Vagy a híres japán Death Note "L"-je a sorozatban szintén fehér, azonban a nemsokára moziba kerülő Hollywoodi változatában már fekete.
Miért kell megváltoztatniuk karaktereket? Nos, ezzé fajult a neves "liberalizmus", minden baromság e címszó alatt fut össze. Szegény Locke meg forog a sírjában...
29.
Beniciodeltoro
#27: Természetesen az Assasin creed is már fekete karakter, Watch dogs 2 után az Ubi is megkapta parancsba.
28.
semike
#27: Tokeletesen igaza van!!!
27.
Unravel
#26: Az én, egyik nagy problémám az, hogy a birkák vannak többen. Sajnos. Néha, bár tudom nem kéne, de már én érzem magam kellemetlenül helyettük, pedig nekem semmi szégyenkezni valóm nincs. Épp elég nehéz így gyereket nevelni, hogy szinte mindenhonnan csak a debilség folyik. Az óvodától kezdve, az iskoláig, az orvosnál, a youtube-on, a tv-ben, boltban, politikában, hírekben. Elképesztő agymosásnak vagyunk kitéve sajnos.
26.
Tuco
#25: Sztem.az követi a divatot akinek nincs saját ízlése.
Amúgy is csak a birkák tartanak a nyájjal...
25.
Unravel
#24: Ez valami olyan dolog lehet, mint amikor a divatdiktátorok érvényesítik akaratukat a nép felett. Lásd: tornacipő, gumicsizma, sztk keretes szemüveg, férfiaknak női, vagy idióta frizura, stb.
24.
Beniciodeltoro
#23: Wilkommen muter kiadta parancsba hogy semmi horogkereszt nem lehet egy játékban, de melegek, feketék, és meleg fekete nők szerepelhetnek, sőt kreálhatnál magadnak olyan bőrű és nemű karaktert amit akarhatsz, de jobb ha mi megszabjuk mivel játssz, lásd Fifa 17 Hunter sztori.
Direkt nem engedték hogy kreálj magadnak karaktert, csak a képünkbe nyomják .
B1-es fekete nácihoz meg nem lehet hozzá szólni, kimaxolták, ez van.
23.
Unravel
Mondjuk én szívesen kipróbálnék egy olyan COD-ot is, amikor a németekkel vagyok. Vagy lehessen választani, hogy kivel akarok lenni storyba.
Egyébként én sem értem mi értelme ennyire dugni azt a horogkeresztet!
22.
Unravel
#9: Ezen kommentem, ahogy így utólag rálestem, kis magyarázatra szorul, mert kissé keszekusza. :)
Szóval. A BO1 idejében volt toppon a klánunk. Aztán nekem kimaradt a MW3. Tagok jórésze lelépett ez időszak alatt. Mikor kijött a BO2, ketten vagy hárman maradtunk összesen. Az is jó volt, de a BO1-es időszak sokkal jobb volt. Aztán én bizonyos okok miatt leléptem. Így hát a klán is szét ment sajna.
21.
Beniciodeltoro
#20: Ha szingliben lehet horogkereszt, akkor multiban miért nem ?
Ha horogkereszt fóbiájuk van akkor miért nem modern warfare-t csináltak 2. VH-s helyett ?
Hogy lehetnek ennyire férgek, hogy ezen rugóznak csúnya dolog a németek oldalán multizni úgy hogy rajtuk az önkényuralmi jelkép ?
Személy szerint én is a 2. vh-t vártam a legjobban, de így tényleg röhejes lesz az egész, pláne ha apró pályákon lesz a rohangálás körbe körbe, az megöli a hangulatát az egésznek.
20.
Tuco
#13: Annak hiányzik a horogkereszt aki szereti a korhűséget....
19.
wolfwarrior
#16: Arról nem is beszélve, hogy a multiban fekete német katonák is előfordulnak, sőt még nők is. ennyi erővel szemébe köphetnének minden történésznek.

#14 Lol tényleg ez a térképes zavar miben történt?
18.
user101
Fura, szerintem a 15'000.- os kiadásnak kéne ennek lennie és a 9000.- osnak a simának, de mindegy... :(
17.
kopic
#10: "Szaromle, csak a játék legyen jó. Bár mondjuk a szobor a cigányok körében elég kapós lesz (de miután bement a lakásba szerintem a steelbook-ot sem fogja ott hagyni vélhetően), szóval azért Facebook-ra majd inkább nem poszolnám"

:D
16.
exonic
#14: Egyetértek. Ez sajnos a 21. Század felfogása, nem mernek olyan dolgokat csinálni ami félő hogy megsért valakit.
Nolan Dunkirk című filmjére például egy újságíró azt írta hogy nem felel meg a 21. Századnak, nincs benne egy fekete főszereplő vagy erős női karakter... Idióta...
15.
thecook
"Bemutatkozott a Call of Duty: WWII legújabb gyűjtőknek szánt kiadása"

Akkor ezt csak a legújabb gyűjtők vehetik meg? A régebbi gyűjtők már nem?
14.
Juha
#13: Ebben nem értek veled egyet. Nem a tetszik/nem tetszik a lényeg, hanem az álszentség, hogy inkább nem mutatnak meg egy jelképet, hátha attól jobb lesz a világ. Ugyanez volt itthon a Heineken vörös csillagával, csak bele akartak kötni valamibe.
Ha 2. vh-s érzést akarnak átadni, akkor a "jelmezek, díszletek" is legyenek korhűek, vagy például sokan kiakadtak, amikor az 1800-as években is a mai Magyarország volt ábrázolva valamelyik stratégiai játék térképén.
13.
shatterhand
#7: Feltetelezem annak hianyzik a horogkereszt ( gameplay szempontjabol lenyegtelen dolog amugy) akinek az tetszik. Akkor viszont szar erzes lehet amcsikent nacikat irtani :))
12.
shatterhand
#11: Teged ugyse erint, masert meg ne aggodj :))
11.
Blazkowicz
Csak ne hogy pofára essetek, ha ez is ugyan olyan hulladék rész lesz, mint az utóbbi 10...
10.
dvs00
Szaromle, csak a játék legyen jó. Bár mondjuk a szobor a cigányok körében elég kapós lesz (de miután bement a lakásba szerintem a steelbook-ot sem fogja ott hagyni vélhetően), szóval azért Facebook-ra majd inkább nem poszolnám. De mindenesetre sokkal ötletesebb ez, mint a Resident evil 7 Collectors Edition mellé járó műanyag putri.
De ha választanék, és ha már annak idején a MW-hez night vision járt, akkor e mellé leginkább egy eredeti, deaktivált Thompson 1928-ast adjanak. Úgyis lehet venni az interneten néhány száz fontért, de akár egy Luger-t vagy MP40-est,bár ezutóbbit Kotick zsidó mivoltából fakadóan nem valószínű, hogy jóváhagyná.
9.
Unravel
#5: Én utoljára a BO2-tőt toltam komolyabban. Aztán más vizekre eveztem. De, ha ez most jó cucc lesz, jöhet! Rengeteg szép pillanatot köszönhetek az akkori klánomnak. A BO 1-2, szép éra volt számunkra. Elsősorban HC SD-ben nyomultunk. Aztán nekem, a MW 3 nem jött be. Nem toltam. A klántagok szép lassan elpárologtak. Szép idők voltak, meg kell hagyni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...