No Man's Sky - itt az új frissítés

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 11.
  • Letöltés
Részletesen is bemutatkozott a Hello Games jóvoltából a No Man's Sky legújabb, 1.3-as frissítése, amelynek tartalmát egy videó formájában is csekkolhatjuk, mielőtt letöltjük.

Ma hivatalosan is bemutatkozott a No Man's Sky 1.3-as frissítése. Ahogyan az sejthető volt, a legújabb patch a sztorira koncentrál majd, és éppen ezért egy nem kevesebb, mint 30 órás új kampányt is kapunk. Az Atlas Rises elnevezésű update ezen kívül számos újdonságot tartalmaz, úgy mint a procedurális küldetésrendszert, a portálokat, vagy éppen a közös felfedezések lehetőségét. Egy újfajta co-op is bekerül a játékba, amelynek hála rengeteg interakció várható a játékosok között, azonban ez a funkció még eléggé limitált formában lesz elérhető.

Ahogy megtudtuk, a patch-csel érkező új kampány a frissnek számító interdimenzionális versenyekre összpontosít. " A történetet egy egészen új kontextusba helyezzük, illetve új küldetésrendszert és egy elágazó narratívát tálalunk a No Man's Sky-ban" - írta a Hello Games.

A mellékelt videóban pontról pontra bemutatják a változásokat, érdemes vetni rá egy pillantást.

28.
zozo76hun
bocs, nem jatekpartizan hanem pingvinharcos.
27.
zozo76hun
jatekpartizan szerint a multi most is valami krimi ahogy megcsinaltak. :)
26.
zozo76hun
#25: ugy sok mas mellett... :)
25.
ADMlN
Multi már van benne? Ha jól emlékszem ez volt a legfontosabb feature amit megigértek és véletlenül kifelejtettek.
23.
lesik20
#21: "MIÉRT SZERETSZ EGY OLYAN JÁTÉKOT AMIT ÉN NEM?"
22.
zozo76hun
#21: azon en is meglepodtem, nem semmi ennyi idot egy szamitogepes jatekba olni.
21.
grindcore
#10: Te egyszerre vagy mazo es buta is szerintem, ebbe a hulladekba ennyit beleolni?? ;-) LOL!
20.
lesik20
#19: Hmm szerintem a annyiert megeri
19.
exonic
Tehát akkor azt mondjátok most már érdemes nekimenni a játéknak? PSStoreba 10 font, annyit mindenképp megér?
18.
xanatos0911
#17: +1

En most erosen gondolkozom, PS Storeban £9.99 tehat, ha valoban ennyit fejlodott akkor ajandek.
17.
lesik20
Nem azért de a kommenteket olvasva elég kemény.

Ahelyet hogy fogták volna a pénzt és elmenekültek volna, folyamatosan frissitették a játékot. Most kiprobáltam újra az új frissitést (Megjegyzem megjelenés óta nem játszottam vele). Ég és föld a különbség . Tényleg tiszteletre méltó hogy kijavittoták a hibákat, és nem lesz*rták azokat
16.
xICEMANx
Nem tudtam hogy még létezik ez a szutyok...
15.
gorbesz
Tenyleg van abban valami, amikor a kommentelok azt irjak, hogy most mar minek, es senki nem jattszik vele. Pszichologia all mogotte. Egy frissen kiadott gamere tobben ra vannak porogve, annak akkor kell nagyot durrannia. Joval utana mar csak egy kis underground tarsadalmat fog erdekelni, azokert mert nem fognak nagy dolgokat fejleszteni. En meg nem lattam olyan gamet amihez csak igergettek hogy jobb lesz varjatok meg. Nem
12.
Naridar
A Humble Store-on most hétvégén akciós is, 22 euróba kerül, ami már nagyjából a reális ár. Dícséretes, hogy a mémszintűen katasztrofális rajt után nem elszivárogtak a felhypeolt marhák (én is egy voltam közülük így megengedem magamnak a szóhasználatot) pénzével, hanem nekiálltak lemosni a gyalázatot. A grafikai ráncfelvarrás különösen ráfért, de a tartalom sem másodlagos.
11.
kopic
#6: Ahan, pcn megneztem múltkor és akkor kemény 800an jatszottak. Ennyit erről...
10.
Extol
#2: Eddis is benne volt 300 órám, nem rossz játék, csak sokan picsognak fölötte
9.
Extol
JAh most töltöm épp, 4 gigányi anyag
8.
zsocc-nrg
#2: Engem személy szerint nagyon, figyelemmel kísértem a játék sorsát függetlenül attól mennyire negatív visszhangja volt ennek az egésznek. A megjelenéskori állapotában nem adtam volna pénzt érte, de most már szépen fejlődik szóval hamarosan valószínűleg megéri majd megvennem
7.
hedzsooo
#2: Szerintem csak a dedósokat nem érdekli, mert ők azok, akik nem képesek semmit sem kivárni, + 1ébként bármit kapnak -mégha vmi überfaxa dolgot is-, mindenre ráunnak igen hamar, vagy csak húzzák a szájukat azon is.
6.
hedzsooo
#5: Te miről beszélsz, ember??? :D

Szerintem akinek volt esze, nem vette meg a megjelenése előtt + után sem, hanem kivárt legalább eddig vele, ill. én a magam részéről már kivárom a steames téli leárazásokat, addig legalább még kap 1-2 patchet és a késznek nevezhető játékot majd megkapom télre, féláron. ;-)))
5.
kopic
Játsszik meg egyáltalán bárki eme hulladék játékkal ?
3.
csabuszflash
lehet h hazudtak pofátlanul először de utólag ugy látom valóban teletömik tartalommal szép lassan
2.
imchristailor
#1: Szerintem mar most senkit nem erdekel.
1.
zsocc-nrg
https://www.nomanssky.com/atlas-rises-update/
Nah ez azért már valami, szép kis lista. Lassan bekerülnek azok a feature-ök a játékba amiknek már a megjelenéskor benne kellett volna lenniük. Fejlesszék csak szépen, még a végén olyan lesz mint amilyennek beharangozták :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...