Kukázták a Final Fantasy XV egyik VR-kiegészítőjét

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 16.
  • Gyászhír
Link másolása
A Prompto főszereplésével készült VR-lövölde még a tavalyi E3-on mutatkozott be, az idei expóról azonban lemaradt a játék, és egy másik virtuális valóság-projektet villantott a Square Enix. Mint kiderült, jó oka volt rá.

Talán emlékeztek még, hogy a 2016-os E3-on egy VR-játékmódot is bemutattak a Final Fantasy XV-höz, idén azonban (nem) meglepő módon egy másik virtuális valóság-projekttel rukkolt elő a Square Enix: ebben már nem lövöldöznünk, hanem horgásznunk kell.

Először a malajziai PlayStation Experience eseményen kezdték el híresztelni, hogy a kiadó csendben kukázta is a Prompto főszereplésével készült lövöldözős kiegészítőt, nem sokkal később pedig formálisan is megerősítették a japánok a GameSpotnak, hogy teljes mértékben a Monster of the Deepre koncentrálnak. A törlés okát nem részletezték, de állításuk szerint amúgy is techdemóként gondoltak arra a játékra, és azóta sokat tanultak a VR-ról.

A bátrabbak a fenti előzetes végén láthatnak néhány gameplay pillanatot a törölt játékmódból.

1.
1.
Szerintem ezeknek fogalmuk sincs, mit kezdjenek a játékukkal. Ész nélkül dobálják ki a patch-eket (lásd 1.05), meg a bénábbnál bénább DLC-ket (pl. Power Rangers ruhák lol), de a szanaszét vagdosott sztorit megcsinálni luxus…
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...