F1 2017 - vadnak születtek

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters előszeretettel dobálózik hangzatos kifejezésekkel az F1 2017-tel kapcsolatban. Ez lesz az eddig "legnagyobb F1-játék, amit valaha készített", hiszen a modern autók mellett klasszikus modellekkel is nyomulhatunk.

Klasszikus autók, kibővített karriermód és az online mód - röviden így foglalhatjuk össze az F1 2017 főbb újdonságait. A Codemasters semmit nem bíz a véletlenre, az idei szabályok honosításával inkább a "motorháztető alatt" érhetjük tetten a változásokat.

A karrier során nem csak a pilótánk képességei javulnak, az autót több éven át fejleszthetjük, ha egy csapatnál maradunk. A kutatási és fejlesztési rendszerben 115 újdonság érhető el. Beleszólhatunk a motor és a sebváltó működésébe is.

Az F1 2017 augusztus 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Itt az új trailer:

2.
2.
Steve028
Sajnos amit eddig látni mind hivatalos bemutatón ez egy az egyben a tavalyi lesz.Egy két újdonság lesz benne de semmi több.Az ai is maradt ugyan olyan buta csak kapcsold be a ideális ív segítséget mintha sínen menne az összes autó... olyanok akár a tank stb.... Szóval el is ment a kedvem.De kénytelen vagy megvenni mert nincs más sajnos.
1.
1.
Wolverine
Azért nem kell hanyatt vágni magunkat tőle, de legalább haladnak ez tény.
A grafikán még mindig van mit csiszolni, 2017-ben azért ennél többre is képesek lennének, plusz az AI-ra nagyon kíváncsi leszek, mert eddig elég nagy bakikra voltak képesek.
Minden másban viszont hozza a kötelezőt valószínűleg. Egy próbát mindenképp megér. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...