GC 2017: Tömény Star Citizen gameplay következik

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Hiába tart még egy játék fejlesztése viszonylag korai fázisban, egy ekkora kiállítást nem lehet kihagyni, így természetesen a Star Citizen is képviseltette magát a Gamescomon.

Annak ellenére, hogy a Cloud Imperiumnak azt a kellemetlen hírt kellett közölnie a játékosokkal nemrég, hogy a játék 3.0-s alfaverziója nem készül el időben, és várhatóan egy egész hónapot csúszik majd, a Gamescomra természetesen kivitték a Star Citizent és a lelkes érdeklődők kezébe is adták. Alább egy háromnegyed órás gameplay felvételt láthattok, amelyben több légi jármű is megjelenik, és egy kis harc is megspékeli a látottakat.

A 3.0-s alfaverzió egyébként várhatóan szeptember elején jelenik meg, ha nem jön közbe ismét valami nem tervezett baki. 

25.
25.
Ecneb
#8: Elite nagyon jó játék, de unalmas pár óra múlva, semmi extra, ismétlődő feladatok, unalmas galaxis. Ha majd elkészítik hozzá az FPS kiegészítőt és mászkálni lehet pl az állomásokon vagy a bolygókon, akkor jó lesz.
24.
24.
Formula1fanatic
Akkora divat lett az ilyesfajta játékbemutató, ahol kúrjongatós "sztárok" túlreagálják az adott jeleneteket :D
16.
16.
hedzsooo
Normál esetben nem látjátok a játékot még a fejlesztés kezdete + első pár éve során, pláne nem is játszhat vele senki a publikumból.

Viszont normál esetben 1 nagy kiadó + 1 NAGY RAKÁS PÉNZ áll a játék fejlesztői mögött. A pénzért cserébe pedig a kiadó elvárja, hogy neki legyen beleszólása a játék fejlesztésébe, ne pedig esetleges rajongó tábornak, játékosoknak, megjelenés utáni esetleges vásárlóknak.

Itt viszont arról van szó, hogy a kezdetektől fogva kiadótól függetlenül fejlesztenek mindent, pusztán a leendő játékosok, a támogatók pénzéből, így aztán itt a kezdektől a támogatók cserébe folyamatosan beleszólhatnak a fejlesztésbe, ill. folyamatosan a már meglévő modulokat próbálgathatják, tesztelhetik, ami után ugye ismét várható a fejlesztő csapat számára rengeteg visszajelzés, és így tovább...

Nincsen ezzel semmi baj, csak nekem úgy tűnik, hogy kár túlzottan sokat írni róla a nagyközönségnek még a játékoldalaknak, mert aki a játékot nem támogatja/ nem érdekelt benne, azoknak rendszerint fingja sincsen, meddig tarthat egy ilyen játék elkészítése, így aztán csak károgni tudnak úgy is csak rajta, azon amit éppen láthatnak már belőle. :)
15.
15.
shatterhand
#10: Normal esetben? Hogyne. De nem evekig alfaztatni.
14.
14.
Artyom150
#11: Korszakalkotó lesz, tekintve hogy nem a grafikája a lényeg, ami megkophat idővel, hanem a köré épített univerzum a lehetőségeivel, meg a mögötte álló technológia, amit épp fejlesztenek. Az teljes kuriózum lesz, számtalan elemében. Ugye ott kezdődik, hogy birtokolhatsz olyan űrhajókat, amikben nem néhány szimbolikus helységet építettek, szimbolikus legénységgel, hanem fullra megépítették, minden helységét megépítették, a legénységet meg fel lehet venni képzettség szerint, akik élni fognak azon a hajón, dolgozni fognak, pihenni-enni-aludni fognak, tehát egy 200 méteres hajón a legénység az egy lélegző valami lesz. Ilyesmit még csak meg sem kíséreltek a videojátékok történetében.
13.
13.
Kalácsképű
#12: Piri neni 2010-ben kitalalta a lekvaros palacsintat, de csak 2013-ota suti.
Ok, de a Ricsiek ettermeben, akik a tejberizst csinaljak, akkor meg csak 5-en dolgoztak.

?????????????????????????
12.
12.
Artyom150
#9: Ok, a Star Citizen gárdája meg folyamatosan bővült, csak olyan 2 éve fejlesztik 300-an. 8 főről indult.
11.
11.
zozo76hun
#7: nincs is ezzel semmi gond mert a beigert feature-k izgalmasan hangzanak, csak ha ennyire lassan keszul, mire megjelenik mar nem lesz annyira korszakalkoto mint aminek most tunik.
10.
10.
Juha
#8: Akkor több játékot nem is kell soha fejleszteni, hisz mindenki kijátszotta már magát fps, rpg, rts stb. játékokkal, nem?
9.
9.
Kalácsképű
#7: Azt irjak rola, hogy az elso terveket valoban 2010-ben raktak az asztalra, de azokat azonnal felre is tettek 2013-ig. Azutan kezdtek neki a fejlesztesnek, es vettek elo alapnak a terveket megint.
8.
8.
shatterhand
Nem azert de mire kijon mar mindenki kijatsza magat az Elite-tel.
7.
7.
Artyom150
#5: 2011-ben kezdték fejleszteni, tehát 6 év. :)
6.
6.
Perseus84
A Starcraft 2-ot viszon 7evig
5.
5.
Kalácsképű
4.
4.
Artyom150
#2: Csak hogy egy friss, fasza játékot említsek: a Horizon Zero Dawn-t például 7 évig fejlesztették. Ezt meg 5 éve. Azért kell hozzá ennyi idő, mert nincs hozzá megfelelő engine, ki kell találni az egészet menet közben. Az ilyen játékok mind sokkal időigényesebbek, cserébe viszont olyat raknak le az asztalra, amit más játékok sosem.
3.
3.
princeps27
#2: Megvárják, hogy mindenki össze tudjon gyűjteni egy olyan gépre amin elmegy XD
2.
2.
logic5
Ez a játék már kezd átmenni viccbe :D De komolyan :D 2025-re talán kész
1.
1.
Kalácsképű
Jonak tunik, csak nagyon amator bemutato volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...