Battlefield 1 - dátumot kapott a cári DLC

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Electronic Arts és a DICE megerősítette, hogy a Premium Pass előfizetői már jövő héten megkapják a Battlefield 1 eddigi legtartalmasabb kiegészítését, az In the Name of the Tsart.

Az már eddig is nyílt titok volt, hogy valamikor szeptemberben debütál a Battlefield 1 következő nagy kiegészítése, az In the Name of the Tsar, de a DICE tegnap véglegesítette a premier időpontját. Eszerint a Premium Pass-előfizetők már szeptember 5-én, vagyis jövő héten kedden belenyalhatnak az orosz télbe, míg mindenki más csak szeptember 19-én csatlakozik a fagyos frontvonalakhoz.

A csomag többek hat új térképet, egy Supply Drop névre keresztelt játékmódot, két új frakciót, a huszárokat és az oroszokat, valamint a szokásos új fegyvereket, járműveket fogja tartalmazni. A DLC mindhárom platformra megjelenik.

Ezzel persze nem ér véget a Battlefield 1 támogatása, hiszen az év végén, valamikor decemberben a Turning Tides is bemutatkozik, 2018 elején pedig az utolsó DLC is befut Apocalypse címen.

Köszi, ollie92!

12.
12.
Thor Vath
#8: Hát akkor én vagyok fura madár, de ennyit Battlefielddel még nem játszottam, mint ezzel... Számomra baromi hangulatos, élvezhető, nincsenek hülye célkövető biszbaszok, a repülőket meg különösen élvezem. Nekem eddig ez a legjobb BF.
11.
11.
ollie92
#10: Elnézést, a te felsőbbrendű tudásod vitathatatlan....
10.
10.
Falcon
#9: majd pont akkor mennek a civilek a plazába neked vásárolni mikor tankokkal lovik egymást a katonák igaz ? én nem is álok le itt vitázni nem vagyunk egy szinten
9.
9.
ollie92
#8: Igazad volt..csakis réteken, mint a rómaiak.Kár, hogy pont a BF4-et hozod fel példának, mivel a BF történetében ott vannak a leggagyibb pályák. A szellemvárosnak is nevezhető Shanghai az üres utcáival...
6.
6.
Falcon
hatalmas csalódás volt ez a játék ilyen rossz battalefild talán sohasem volt és nincsenek emberek a multiban ps4 esen ha már találtam 25 -30 embert már őrülhettem
4.
4.
Fooxfire
Kár hogy a legutolsó DLC lesz a legba**óbb.
Nem mintha ezekkel valami bajom lenne.
Ellenzem a DLC ket, de a Dice ha kiad season pass-t, akkor azt soha senki sem bánja meg.
3.
3.
ollie92
Aki PC-n játszik és szeretne premiumot, az most tegye meg! Pár napig -40% akció lesz a BF1 premiumra ! Tehát lessétek az origin storet, nehogy lemaradjatok róla. Végre igazi tartalmat kap a játék és karácsonyra ismét új DLC.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...