FIFA 18 - így folytatódik Alex Hunter sztorija

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb, mint egy hónap van hátra a FIFA 18 premierjéig, az EA Sports pedig volt olyan kedves, hogy eláruljon pár részletet az immáron második évét taposó sztorimódról és a karriermódról is.

Visszatér a The Journey mód a FIFA 18-ba, amelyben folytatódik Alex Hunter története. A fickó már igazi futball-legenda lett, olyan nagy csapatok versenyeznek a kegyeiért, mint az FC Bayern, az Atlético Madrid és a Paris Saint-Germain. Hősünk komoly döntések előtt áll, amiket nekünk kell meghoznunk helyette.

A történet folyamán olyan sztárokkal pacsizik le Alex, mint Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, Thomas Müller, Thierry Henry és Rio Ferdinand, de még az NBA-sztárral, James Hardennel is összefut.

A legújabb trailer a továbbfejlesztett sztorimódot mutatja be.

Emellett az EA Sports elárult pár részletet a hagyományos karriermódról is. Az átigazolásoknál például nem simán e-mailekre válaszolgatunk, hanem személyes találkozókra is sor kerül egy interaktív átvezető keretében. A játékosok kialkudhatják a csapat vezetőinél a juttatásokat, mielőtt a további feltételeket megbeszélnék az ügynökünkkel.

Miután a szerződés létrejött egyfajta dinamikus hírklipet nézhetünk végig, amelyben a játékos, vagy a menedzsere éppen sajtótájékoztatót tart. A Training mód több mint 15 képességjátékkal bővült - ezekkel javíthatjuk játékosaink tudását, az újoncok kiképzését, netán a sérült labdarúgók felépülését.

A FIFA 18 szeptember 29-én érkezik az összes jelentősebb platformra, de az EA és az Origin Access előfizetői már szeptember 21-től nyúzhatják.

17.
17.
Beniciodeltoro
Tegnapi Francia - Luxemburg 0 - 0 néhány fogadót lenullázott :)
13.
13.
Beniciodeltoro
Poénszinten beszélhetnénk olyan opcióról hogy bundázós, adócsaló játékost is irányíthatunk, aki Gászkony szinten lemegy alkeszba, mert egy sérülés miatt, vagy a pia miatt félbetörik a karrierje....de egy klub se adná a licenszét ilyen játékhoz, pedig ezek is benne vannak a futbalban.
Sajnos a kényes dolgokat pl mint az ultrák viselkedése nem fogják betenni egy játékba sem, pedig ultrák nélkül nem létezik szurkolótábor...és elég jó hangulata lenne ha a csapatnak jól megy a foci, akkor a szurkolók a meccs előtt boldogan énekelve vonulnak be a stadionba, ha szarul akkor morózus fejjel halkan...meccs közben meg ha az ellenfél vezet akkor elkezdenek hőbölögni, meg fütyülni.....de ezek se fognak bekerülni egy focis játékba se ,mert a respect meg no rassism mellett ez nem fér el...Venger out felirat milyen poén lenne ha kikapna a csapatuk :))
12.
12.
delphijos
#10: Akkor legyen bebaszós-tivornyázós este is BL döntő elött, és részegen okádás a pályán. ( 50% esély szívrohamra, mentődobás nélkül )
8.
8.
Beniciodeltoro
#7: Látom megy a dilemma, ha ennyit agyalsz rajta egy idő után tikkelni fog az egyik szemed :)
7.
7.
Norbiii
#6: Ahogyan látom, a pes 18-ban a játékosok sokkal szebbek lesznek. :)
6.
6.
Norbiii
#5: Viszont így elsőre Ronaldonak érdekes feje van, itt mindig olyan, mintha Ronaldonak műfogsora lenne:

4:08-tól.

https://www.youtube.com/watch?v=46E2megSfDs

Meglátjuk. :)
5.
5.
Norbiii
#4: Lehet meg van a válasz. Pes 18-nak írták, de alul most olvasom, hogy a 17, csak +18 patch volt, és akkor amin szebbek voltak az arcok, az lehet a valódi pes 18.

Bízom benne, hogy PES 18-ban a Real játékosai is sokkal szebbek lesznek, mint a 17-ben, mert ott borzasztóak voltak az arcok.
4.
4.
sloth
#3: Hivatalos videó volt mindkettő?
3.
3.
Norbiii
#2: Alex nekem szimpatikus volt, de úgy van, sokkal jobb lesz így, mint azok az emailek. :)

Mostanában hiába élvezetesebbek számomra a pes meccsek, de pont az ilyen sztori, licenc és egyéb fifás dolgok, amik meg a fifához húznak.

PES 18:

Láttam pár pes 18 videót. Egyikben nagyon élethűek a Real játékosok, sokkal jobb lett, a másik videóban meg kb ugyanolyan rosszul van megcsinálva az arcuk, mint a 17-ben. Ez, hogy lehet? ( ugye a demoban nem lehet Real-al lenni) Lehet, hogy különböző platformok, vagy nem tudom, de bízom benne, hogy Ps4-re a szebb arc lesz az igaz, persze mindegyikre ezt kívánom.
2.
2.
Beniciodeltoro
#1: És a karrier módra is rágyúrtak, lesz hangulata, mert ez az emailes értesítgetés már elég unalmas volt.
Szuper lesz ez is, de Hunter xarjon sünt.
1.
1.
Norbiii
Napokban sokat töprengtem, hogy fifa vagy pes? A játékom a fifához van hozzászokva, de a pes hangulata, és a hihetetlen élvezetes meccsek nagyon megtetszettek. A zászló a pes-nek állt.
Viszont nagyon szerettem az Alex Hunteres szorit a 17-ben, és, hogy lesz folytatása ez most nagyon elgondolkodtatott. Ez a fifa 18 nagyon jó lehet, annyi lehetőség lesz benne, hogy az egyenesen nagyszerű, de remélem maga a foci élvezetesebb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...