Bemutatkozott a Magic: The Gathering - Arena

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A több mint 20 éves múltra visszatekintő gyűjtögetős kártyajáték hamarosan új részt kap Arena alcímmel. Dinamikus, gyors ütemű meccsek várnak ránk PC-n - a zárt bétatesztre már jelentkezhettek is!

A Magic: The Gathering fizikai formában már több mint 20 éve létezik. Az első kártyacsomagokat még 1993-ban adták ki, azóta rendszeresen jönnek a kiegészítők. Jó pár éve már, hogy digitális formában is élvezhetjük a Magic világát, és hamarosan jön az Arena alcímmel ellátott fejezet free-to-play formában.

Ez lesz az első olyan játék, amit egy belső csapattal készít el a Wizards of the Coast. Az Arena a teljes szabályrendszert megörökli, és folyamatos tartalomtámogatást kap majd. Magyarán ugyanazokra a lapokra számíthatunk, mint a fizikai változatban. A játék a dinamikus élményre gyúr rá, gyors meccseket vívhatunk egymás ellen.

A Digital Games Studio a legmélyebb és a leggazdagabb digitális kártyajátékot szeretné biztosítani, amit legalább olyan élvezetes nézni, mint játszani.

Az Arena zárt bétatesztje még idén kezdetét veszi korlátozott számú játékmóddal és lappal, de a teljes verzióig további tartalmak érkeznek hozzá. A bétára itt tudsz feliratkozni.

Hiába számít nagy öregnek a Magic, ha a játéknak olyan címekkel kell versenyeznie, mint a Hearthstone vagy épp a Gwent. Nem lesz könnyű dolga. A sorozat legutóbbi darabja a 2015-ös Magic Duels: Origins volt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...