Novemberben érkezik az X360 HD-DVD lejátszója

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem olyan régen kezdődött el a Japánban megrendezett Tokyo Game Show, melyről elsősorban a keleti országra vonatkozó hírek érkeznek - de csak elsősorban!
Nem olyan régen kezdődött el a Japánban megrendezett Tokyo Game Show, melyről elsősorban a keleti országra vonatkozó hírek érkeznek - de csak elsősorban!



Sok más érdekesség mellett tudtuk meg, hogy Japánban november 17-től vásárolhatóak meg az első HD-DVD-lejátszók körülbelül 36 ezer forintnak megfelelő értékű japán yenért cserébe. Feltételezhetjük, hogy körülbelül efféle ár és érkezési dátum vonatkozik az európai gépekre is. Nem mellesleg jelentette be a Microsoft, hogy év végén frissítést adnak ki a konzolhoz (letölthető szoftver formájában), mely által az X360 támogatni fogja az 1080p-s felbontást, akár a PlayStation 3.
1.
1.
tjames
Javítsatok ki ha tévedek, de:

A nagyfelbontású videó, a HD illetve a HDTV lehet váltottsoros és lehet progresszív is. Az alacsonyabb felbontású 720 soros változata (720p) kizárólag progresszív, a nagyobb felbontású 1080 soros változata pedig mindkét képkiolvasási módot támogatja: a 1080i váltottsoros (interlaced), a 1080p progresszív rendszerű.

Árulja él nekem valaki,ki az aki ismer olyant aki hallott valakiről akinek FULL HD TV-ja van! Nem HD ready (1024*768, 1366*768, stb) hanem FULL. Olyan még a nagy OTP vezérnek (Cs. S.) sincs! Higyjétek el, tudom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...