Hamarabb rajtolt el a Call of Duty: WWII PC-s bétája

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 29.
  • Korai verzió
Link másolása
A tervezettnél egy nappal korábban rajtolt el a Call of Duty: WWII PC-s bétatesztje, így nem ma, hanem már tegnap este élesedtek a játék próbaköréhez felhúzott szerverek.

Az Activision váratlanul már tegnap este megnyitotta a Call of Duty: WWII PC-s bétatesztjének szervereit, így az eredetileg tervezett ma délutáni rajt helyett már tegnap este óta nyüstölhető a tartalmában a konzolos körrel megegyező béta. A teszt október 2-ig tart, és ha kíváncsi vagy, hogy eldöcög-e a gépeden, akkor csak kattints ide.

A teljes változat, kampánnyal és zombimóddal együtt november 3-án mutatkozik be, PC mellett PlayStation 4-en és Xbox One-on. A konzolos bétáról írt cikkünket itt olvashatjátok el.

46.
46.
logic5
#45: Most tényleg.. Ne haragudj meg.... DE! Te mi az úristen véreres f..ról beszélsz?
45.
45.
ollie92
#44: Na jó, 20 perc elég is volt. Ment is a picsába a gépemről. Unorítóan SZAR. Nincs szavam, mint a grafika, optimalizálás, irányítás. Geci mouse accelerationnal nem lehet játszani, fogják fel, hogy ez nem konzol ! PC-n teljesen más az irányítás. Erre még a 2005 CODII is köröket ver és grafikailag sem marad el oly nagyon.
44.
44.
ollie92
*UPDATE*
Már sikerült beröffenteni.
De akkor mégis mi volt a hiba ?

Csak annyi, hogy zavarta az afterburner és a riva tuner....
43.
43.
logic5
#37: nVidiások sokan panaszkodnak, cserélj drivert. Volt akinél az megoldotta.
42.
42.
logic5
Szeretném magam cáfolni. Leszedett egy 30Mb-os frissítést, és azóta tökéletesen fut, minél többet tolom, annál jobban tetszik. A COD2-höz tényleg semmi köze, de ez így van jól. Nem kell mindenben a régit keresni szvsz. A graf miatt meg kárpótol a játékélmény. Nekem bejön, sok órám van már benne. A WAR mód nagyon jó lesz, ha lesz hozzá jó pár map. Reméljük a végleges már optimalizáltabb lesz.
41.
41.
mjsilvester
#29: Mekkora nagyot szoltál....adom
40.
40.
Lorthirash
#37: Nálad valami nem stimmel, jobban kellene mennie, de ne bánkódj úgy is egy hulladék :)
37.
37.
golfmk5
Elég érdekes a béta.....
Mass Effect Andormeda illetve a Battlefield 1 is ultrán csutkára húzva minden beton stabil 90fpsem volt , volt több is de 90 alá nem ment.
Erre itt van ez a valami...... ez a cod béta...
40 fps max és le esik néha 25-re ? :D
Maxra húzva is és lowra állítva is..
Nem értem... hátha itt valaki nagy gurú tudd rá nekem választ adni erre a jelenségre. Driver volt frissítve de csak rosszabb lett.
Gépem speckoi: I7 7700, 16gb ram Gigabyte gtx 1070mini.
Mielőtt valaki nekem támad, hogy ne ide jöjjek jampizni, bár szerintem sok embernek ennél erősebb gépe is van.. nem nem jampizni jöttem csak tényleg nem értem hogy mi ez a jelenség a játéknál.
Köszi pacsi.
36.
36.
ollie92
Fasza, leszedem a BETA-t, erre indítás után mi fogad ? The game has not responding ..Nem hiszem el, idág SEMMI sem szarakodott, mint origo, mint kalóz verzió. Erre ez ?!
35.
35.
Lorthirash
Ez a játék egy nagy rakás szar lett mi ez a 6v6 meg ezek a lószar mapok? cod4,5,6-ban még voltak értelmes pályák meg 10v10 legalább itt meg ilyen kis fika mapok vannak.
Ennél messze többet ér egy bf, max a single lesz jó.
30.
30.
jackdaniels2
#27: kicsit nézzél utána, igen nyilt béta, steamen ingyen letöltöd ingyen játszol
28.
28.
ollie92
Amúgy maga a BETA, hány gb foglal ? Mármint a telepítéshez letöltendő fájlok...
27.
27.
Dark_Temptation
Bezzeg azt luxus leírni H nyílt e vagy sem.... -.-
23.
23.
Dave567
https://www.youtube.com/watch?v=93I2SPMygQ4&t=145s

Inkább ezt a fost vegyétek ami teli van buggal.
17.
17.
PaprikaJancsi
#16: Ha tippelnék, van egy konzolboltos ismerőse XD
16.
16.
logic5
#14: És ezt honnan szedted? :D
15.
15.
PaprikaJancsi
Így ingyen eljátszogatok vele, de pénzt már nem adnék érte. :/
14.
14.
shatterhand
#12: Cod iw picivel jobban fogyott mint a bf1. Es a cod leggyengebb resze allitolag , mig a bf1 a legsikeresebbnek.
12.
12.
ollie92
Kiváncsi vagyok majd az eladásokra, többet, vagy kevesebbet adnak el, mint a IW féle színes ásításból. Meg ami érdekel, az a BF II eladások COD WWII szemben.
10.
10.
crytek
Azért nem semmi ez a Cod fika... Hihetetlen.. A legnagyobb amikor ilyeneket olvasok: Unalmas pályák 3-4 kör után betanulható......és írják a BF1 sokkal jobb.. Ok hogy jobb ,de ugy írják ezt mintha a BF1-en minden körben újragenerálodnának a pályák.. Kicsit nevetésges ez a Cod fika már...

OK az acti is tehet róla.... érthető is... Ahol eladnak alig 1 milliát nyilván tarkonszarják őket mert konzolon meg a másik 12 milla megy el ami kicsit sokkal nagyobb piac...... De konzolon el lehet adni a többi dlc-t majd mert pc-re 2 hónap után a cslaók miatt az a pár ember is lelép a vérbe aki megvette....Meg lehet nézni a multi statokat bármelyik Codnál pc és konzol viszonlyatban...

Persze acti megcsinálhatná jobbra is ,de neki a pc- már nem piac ezt elég jól mutatják a számok...A negativok 80%-is a pc-s port grafika stb miatti álladó sírás..
6.
6.
logic5
#4: Attól függetlenül elég élvezhetetlen. És a graf ami tényleg szánalmas...
5.
5.
pjoco
#4: Megérte a sok fáradtság meg munka hogy megvegyem a 1060-as videókártyám. Szerencsére mindent benyomott legmagasabb beállításra és ment rendesen. Csak nagyon ritkán röccent meg. Maga a játék kellemes volt számomra. Évek óta nem játszottam egy résszel se és most ezzel nyomtam tegnap pár jó meccset. Megvenni nem fogom azért. :D
4.
4.
Akee92
#3: Azért a "microlagg és a stuttering" tipikusan olyan problémák amiket még egy kész játék esetében is tudnak orvosolni patch (vagy patchek) formájában, ez esetben ráadásul egy beta állípotú játékról beszélünk. Első sorban arra való a beta teszt, hogy ha bármi gikszer van a játékkal (vagy egy multis game esetében a szerverekkel), akkor azt a megjelenésig javítani tudják...
3.
3.
logic5
Én beleraktam két órát, microlagg, stuttering, grafika ultrán is borzasztó, a játék amúgy nem lenne rossz ANNYIRA. De ezért pénzt nem adunk.. Inkább maradok a BF-nél, meg esetleg Battlefront 2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...