Ilyen egy multis csata a Battlefront II-ben

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 5.
  • Videó
Link másolása
Tegnap rajtolt el a Star Wars: Battlefront II multiplayer bétatesztje, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, több száz videó kering az interneten az epikus csatákról. Ha nem vagy résztvevője a béta első körének, akkor ezt a videót ajánljuk!

Tegnap mi is megírtuk, hogy épphogy elrajtolt a Battlefront II multiplayer bétája, máris gondok akadtak vele. Sokan panaszkodtak, hogy nem tudják beváltani a kapott kódot, így lecsúsznak lehetőségről. Az Electronic Arts azóta orvosolta a hibát, így az előrendelők már zökkenőmentesen nyüstölhetik egymást a harctéren. 

Közöttük pedig akadnak bőven, akik szeretnék élményeiket másokkal is megosztani, és ezért a videómegosztókra töltik fel a legjobb pillanataikat. Alább egy nyolcperces csatát láthattok, melyet az IGN a YouTube-csatornájára töltött fel, hogy mindenki belepillanthasson némileg a béta első körébe.

A küzdelem a Naboon zajlik, és lehengerlően jónak tűnik. Holnaptól egyébként már nemcsak az előrendelők nyúzhatják a bétát, hiszen mindenki számára elérhetővé válik egy időre. A végleges játék bő egy hónap múlva, november 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

24.
24.
br1Koo
Micsoda borzasztó látvány ezt a kontrolleres szenvedést nézni.
23.
23.
Lorthirash
A fegyvereknek 2x-es dmg-t kellene adni
22.
22.
Dave567
Olvastam pár hozzászólást már, ez is a süllyesztőbe megy.
20.
20.
delphijos
16.
16.
Dave567
#15: 1-nek a Bétáját ki próbáltam, ott amikor hátba lőttem a csávókát, és tovább rohant, na az felbaszott, le is töröltem a játékot.
Itt is csipával 4-5 shot? Hagyjuk már...
Tunkolni kell megint az enemyt...
15.
15.
azureknight0715
Na én úgy ültem le a bétára hogy az első része kimaradt nekem, csak kiprobáltam azt de nem adta. Maga a játékmenet nem sokban változott legalábbis első benyomásra, belekell rázodni, aztán már jönni fog 1-2 kill. Nekem eddig adta, a kérdés az hogy a véglegesben tényleg lesz e annyi szavatósság hogy napokig leültessen a ps elé.
9.
9.
hadzsime
1.
1.
ollie92
Az a baj, hogy résztvevője vagyok, de kurvára nem találom a betát originen, ott rendeltem elő...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...