Far Cry 5 - jól néz ki a Resistance Edition

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 19.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft lerántotta a leplet a Far Cry 5 legújabb gyűjtőknek szánt, speciális kiadásáról, a Resistance Editionről. A sok-sok földi jóval megtömött csomag egyetlen hibája, hogy GameStop-exkluzív lesz.

A jövő februári játékfelhozatal egyik legkelendőbb játékának ígérkezik a Far Cry 5, ami természetesen az alapváltozat mellett különböző gyűjtői kiadásokban is beszerezhető lesz.

A Ubisoft most bemutatta az egyiket, a Resistance Editiont, ami többek között tartalmazni fogja az alapjáték Gold-kiadását, vagyis így minden vásárló alapjáraton hozzájut a szezonbérlethez. Mindezt egy igényes fémtokban kapjuk majd meg. Emellett kapunk egy szobrot, ami a főhőst, Nick Rye-t és hűséges kutyáját, Boomert ábrázolja. Végezetül pedig a csomagnak része lesz még néhány kisebb bónusz is, mint például egy Hope megye zászlaját ábrázoló kendő, egy kitűző és néhány képeslap.

A Resistance Edition PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz csak beszerezhető, 199,99 dolláros árcédula mellett, kizárólag a GameStoptól.

A Far Cry ötödik része jövő év elején, február 27-én jelenik meg.

6.
6.
ghost90soldier
#3: Egyébként teljesen igazad van.En is sok gyűjtői kiadást vettem anno de mára már leszoktam róla,annyira hogy már lemezeset is nagyon ritkán veszek
3.
3.
Beniciodeltoro
#2: Ezek a szobrok kb azonos szinten vannak a Mari néni porcelán őzikéivel amik anno a color star tv tetején figyeltek :P
Minek ez a sok kacat, komolyan kérdem ?
A szofver a lényeg, nem a lim lom amit hozzá adnak.
2.
2.
latis666
Ha jövő februárban jelenik meg, akkor boritékolom, hogy nem lesz az idei őszi szezon legkelendőbb játéka.

Egyébként én már várom nagyon. A szobrot is kitenném a szobában.
1.
1.
Kalácsképű
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...