Dynasty Warriors 9 - tömény akció az új képeken

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 20.
  • Képek
Link másolása
A Koei Tecmo rengeteg új képet adott ki a készülő open-world musou-játékáról, a Dynasty Warriors 9-ről, melyek leginkább a csatajelenetekre fókuszálnak. Ezeken kívül további négy karakter is bemutatkozik.

A Koei Tecmónak hála újabb képcsokor látott napvilágot a Dynasty Warriors 9-ből. A készülőben lévő musou-cím nagyon ígéretesnek fest a screenshotok alapján.

Mindenek előtt meg kell említeni a négy újabb karaktert, név szerint Lu Menget, Jia Xut, Cao Rent és Xu Shut. Ők is szerepelnek a képeken, és ahogyan társaik, ők is vagány cuccokban feszítenek.

Azonban a képek többsége mégsem róluk szól elsősorban, hanem az epikus harcjelenetekről. Ezek között feltűnnek a sztoriból lőtt screenshotok is, és egy-két város is felfedi magát. A képek egyébként fő- és mellékküldetések jeleneteit tartalmazzák, és ahogy látjuk, ezekben sokszor kell segítségül hívnunk harctudásunkat. Némelyik képen jól látható az egyik legfőbb taktikai húzás, az ellenséges tábor felgyújtása, amellyel jelentősen megkönnyíthetjük helyzetünket.


A Dynasty Warriors 9-re még egy kicsit várnunk kell, hiszen csak jövőre érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, kivéve Japánban, ahol PS4-exkluzív cím lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...