Outlast 2 - közel egymillió példány kelt el eddig

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 29.
  • Biznisz
Link másolása
Sokak szerint az Outlast 2 nem sikerült úgy, mint a játék első része, a készítők mégis reménykedtek a sikerében. A fejlesztők egy interjúban azt is elárulták, hogy a bizalmuk nem volt alaptalan, hiszen közel egymillió példány már el is kelt belőle.

Az Outlast 2 idén áprilisban jelent meg, és annak ellenére, hogy nem kapott rossz értékeléseket a sajtótól, néhány tekintetben elmaradt az első résztől. A fejlesztők bevallása szerint még ennek tudatában is hittek a játékban, és úgy tűnik, nem volt alaptalan a bizalmuk.

Egy friss interjúban Philippe Morin, a Red Barrels társalapítója és a játék vezető tervezője beszélt az Outlast 2 eddigi eredményeiről. Elmondása szerint a program körülbelül egymillió példányban talált ezidáig gazdára, amellyel maximálisan elégedettek lehetnek a készítők, és ő személy szerint boldog is a szám láttán.

Eközben a SteamSpy adatai szerint a program 200 ezer eladott darabot számlál PC-n, amellyel azonban nem lehetnek maradéktalanul elégedettek a fejlesztők. Ha hihetünk a számoknak, akkor kijelenthetjük, hogy a PC-s verzió kissé alul teljesített, legalábbis az első részhez képest. Azonban ezen adatokról a Red Barrels nem adott még ki hivatalos információt, tehát az említett számokat ne vegyük készpénznek.

5.
5.
PrimYaz00
Hát nagy csalódás volt a vége az 1.hez képest, 0 magyarázat, csak találgatás, nem erről volt szó az 1. részben. Maradt a torrent, majd ha dlcbe feljavítják a mocsok véget, akkor 1 pakkban max.
3.
3.
GAMEROD
Ennek is nagyobb volt a füstje mint a lángja, szerintem annak a 2 millió fele fél óra után félredobta.
2.
2.
crytek
#1: Steamesnél thti kevesebb szóval a konzolom megy nagyon a cucc..

Az első részből évek alatt lett csak 1.8 millió steamen úgy hogy volt bundleba + most hogy 2 nap free egyből 4.3 millióig ment ez a szám :)
1.
1.
Stranger
GOG-ról is megvehető az Outlast 2 azt pedig nem lehet lekövetni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...