Wolfenstein II - hamarosan megnyílik a Vault

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 30.
  • Hír
A Wolfenstein II: The New Colossus újdonsült tulajdonosai bizonyára észrevették, hogy a főmenüben egy Vault opció is lapul visszaszámlálással megspékelve. A Game Informer rákérdezett a Bethesdánál, hogy miről van szó pontosan.

Nem kell nagyon szemfülesnek lenned ahhoz, hogy észrevedd a Wolfenstein II: The New Colossus főmenüjében az egyelőre inaktív Vault opciót, mellette egy visszaszámlálással. Eszerint november 7-én egy új lehetőség élesedik - a Game Informer kérdezett rá a Bethesdánál, hogy mire számíthatunk.

"Néhány extra meglepetés élesedik, amikor a Vault ajtaját záró visszaszámláló eléri a nullát" - erősítette meg a kiadó képviselője. Lehet, hogy őrült módosítókkal tolhatjuk végig a kampányt, hasonlóan a The New Orderben látottakhoz?

Azok, akik előrendelték a shootert, egy ingyenes nyitóküldetést kaptak a premier napján Episode Zero címmel. Ebben ismerhetjük meg a közelgő DLC-kben szereplő három hőst, akikre a szezonbérlet koncentrál.

Szintén november 7-én érkezik az első DLC, a The Freedom Chronicles, amelyben egy korábbi amerikai focis, Joseph Stallion bőrébe bújunk, akivel egy egész náci seregen kell átverekednünk magunkat Chicagótól egészen a világűrig. 

17.
ollie92
#16: Igen, komolyan jól fut, spricceltem, hogy simán ment 120 FPS-sel, de csakis zárt térben, amint kilépsz a nagyvilágba, lesznek szép dropok. Assassin meg eleve gagyi, csomó starthiba van, amit még mindig basznak kijavítani, sőt, azt is csiripelik, hogy az okos DENUVO lezabál 20-30% a CPU-ból, ha ez bizonyítható lesz, szépen beszólnak az uborkáknak ! Vadparasztok, hiába a DENUVO, sorban törik fel a védelmeket és ezzel, még azokat is büntetik akik korrekten megvették, vagy ne adj isten előrendelték !
16.
Macifasz
#11: Szerintem remekül van optimalizálva, én ULTRA beállításokkal tolom, és eddig egyszer sem volt probléma, simán hozta a stabil 60 FPS-t. Ellenben a másik friss game, az AC Origins, na az botrány szarul van optimalizálva és az ottani barátságos gépigény egy rossz vicc csupán. Megnézném hogy futna az ajánlott gépigénybe bedobott 760-al, sztem el se indulna. Rendre akad, 20-30 FPS-ekre ugrál, főleg harc közben, és csak nagyon de nagyon ritkán tud tartani egy stabil számot. Oda jó pár patch fog még kelleni, ellenben a Wolfival nekem eddig semmi bajom.
15.
Macifasz
Én azok közé tartozom, akik a New Order után ezt is imádják. Még nem értem a végére (szerintem most járhatok a felénél), de imádom minden percét. Szebb lett, betegebb, és a betegebb a karakterekre is értendő. Nem jobb mint a New Order, de nekem ugyan azon a szinten van.
14.
NathanDrake
#13: Én csak elolvastam pár ember véleményét ennyi. Én a sajátoméra leszek kíváncsi miután kijátszottam. Arra értettem hogy csalódott vagyok hogy rövidebb lett mint az első mert én inkább kampányos vagyok ami hosszú ideg leköt. Multizni szoktam haverokkal de nálam mindig a kampány lesz az első.
13.
theTransilvanian
#12: Ne vedd tolakodásnak, de ki is próbáltad és azért vagy csalódott, vagy csak, mert elolvastad pár ember véleményét és abból leszürted, hogy rosszabb?
Szerintem inkább örülni kéne, hogy még van pár ilyen cím a sok multis szemét mellett, ahol letgöbbször a kampány csak azért van, hogy ne lehessen azt mondani, h ezek még ennyit se képesek.. De manapság a többség úgyis a multira szomjazik. Ritka már az a játék ahol nem ismétlődnek a feladatok, küldetések, csak mindig változtatnak annyit az egészen, hogy ne tűnjön fel. Az igaz, hogy már nincs akkora varázsa, mint pl a New Ordernek, de az és a Return to Castle Wolfenstein között eltelt kb 13 év, így szerintem ezzel nincs is akkora probléma. Szerintem már nem tudnak akkora újdonságot belevinni, mert ha túl sokat változtatnak a koncepción, akkor azon futna el az egész és sokaknak már nem tetszene.
12.
NathanDrake
Sokan írják hogy az első rész jobb lett meg sokkal hosszabb is A 2.rész csak 11 pályából áll és 8-9 óra alatt ki lehet játszani. Pedig megvettem a játékot csak még nem jutottam el odáig mert éppen az AC Originsel játszok. Kicsit csalódott vagyok emiatt mert az Evil Within 2 meg az AC mellett ezt a játékot vártam a legjobban.
11.
br1Koo
#10: Akkor nem csak nálam megy le az fps, ez megnyugtató. Elvileg egyébként semmi problémának nem szabadna lennie.. ezek szerint szarul van optimalizálva.
10.
ollie92
#8: Engem ami konkrétan zavar, az a lopakodás. Szeretek sunnyogni, de itt nehezebb szinten 0 sec alatt észrevesznek, mivel csakis FPS nézet van, néha ki kell lesni a sarok mögül. Tudni kell, hogy a náciknak nem látnak jól 20m után, de ha pont akkor lesel ki, mikor előtted áll valaki, akkor : "ALAAAARM!" A fejsze, némelyik katonáról lepattan, ha nem végtagba dobod, meg kurvára unalmas MINDIG ugyanaz körbe körbe....letesznek egy helyen, vannak parancsnokok, akiket likvidálsz majd nyomd meg az "E" a küldetés befejezéséhez. Semmi változatosság, vagy valami új ötlet. Mási ami kurvára zavar, az a "fegyverrózsa". Azon menüpont, ahol válogathatod a fegyvereket. Némely játékban, pl DOOM is, mikor ráhúzod a fegyver felé az irányt, akkor kiugrik picit és kontúrosabb lesz. Itt csak egy kurva fehér pont és ici picit rázoomol. A machinepistol meg a sturmgewehr kurvára hasonló és ha jönnek, mint az oroszok, akkor machinepistolt feldughatod, mert csak jóéjtpuszikat szór. Volt, hogy azt a mákdarálót kaptam ki és hoppá, nem haltak meg a fejlövésektől. Bár VULKAN-on fut ez is, de mikor nyílt terep van, simán leesik az FPS akár a félre is !
9.
Darksiders84
Nekem a 13 óra alatt az elejétől a végéig izgalmas egyáltalán nem unalmas jó grafikával történettel szereplőkkel helyszínekkel kifejezetten jó akció fps. Egy dolog zavart hogy a régi Ps4-en lassan tölt be halál után ezért elég sűrűn mentegettem menet közben illetve a videók akadoztak a játék nem. Határozottan megéri a pénzét csalódás mentes 9 pontos.
8.
br1Koo
#1: Szerintem borzasztó az első részhez képest.
A helyszínek unalmasak és ismétlődőek. Ha nem a lerombolt, csonkig lekorlátozott szabad ég alatt haladok egy lineáris csőben akkor valami náci támaszponton kell lőni az ellent, akik ugyancsak folyamatosan ugyanúgy néznek ki minden helyszínen(kivéve ahol radioaktivitás van persze). Az első játékban rögtön az első pálya egyedi és megismételhetetlen volt, amit itt nem éreztem. Össze-vissza mászkálnak a térképen, csak hogy a különböző városok jellegzetességeivel kicsit feldobják a pályákat, ami szerintem rohadtul ócska megvalósítás.
Az átvezetők csöpögnek a klisétől a sztereotípiákra jobban nem is építhető karakterek végett. A tengeralattjáróban minden egyes szereplő különböző országokból jöttek, ami borzasztó idiótán hat, ráadásul mindenki az országra jellemző szavakkal beszél ami még siralmasabb. A New York-i négereknek mind raszta sérójuk van, a német lány folyamat dirndl-t visel és gyakorlatilag nincsenek mély karakterisztikájuk, csak felszínes vonások amik beszéltetik őket (a feketék mindig vagányak, a Wyatt folyton LSD-zik ezért folyamat faszságokat beszél stbstb).
A sztori ennek következtében ugyanúgy idióta, és logikátlan. Blazkot szerintem legalább 5-ször kinyírhatták volna egy egyszerű fejlövéssel, ami nem lenne zavaró, hisz köztudottan ő egy plot-szuperhős, de a játék ugyan azokat a buta lépéseket játssza el folyamatosan, Frau Engel meg annyira erőltetetten van a központban, hogy rohadt unalmas és fárasztó, mintsem félelmetes. A helyükben kinyírtam volna valahogy a caroline-os résznél és beraktam volna valaki mást a helyére(miért csak a jókkal tud hirtelen szar történni?).
A dara részek jók lennének, ha az ellenfeleket nem kellene legalább 2-szer fejbelőni. Legnehezebb fokozaton igen irritáló tud lenni, hogy harmadszorra áll fel a baka 1 fej meg 2 gyomor lövés után, miközben én sokszor 2-3 lövéstől padlót fogok úgy hogy pár résznél csak rád dob a játék vagy 20 különböző ellenfelet, szerintem ez nagyon irreális módja a fegyverfejlesztés ösztönzésének. A lopakodás meg olyan szájbarágós hogy az embernek nincs is kedve azt a lehetőséget választani.
Azt érzem kb, mint a Fallout 4 esetében. Garantált a siker, így eldurrogtatják a kötelezőket némi cukormázzal, ígyis-úgyis megveszik az idióták (köztük én is).
7.
TDavid22
Annyi közös van a DOOM-al hogy health packokat kell felvenni és sok fegyver lehet nálunk egyszerre.
a mozgás kicsit lassabb doomguyhoz képest (nincs dupla ugrás, minden terepre nem tudjuk felhúzni magunkat)
a story sokkal jobban kidolgozottabbak mint a doom-ban, és persze a karaktereknek tényleg van karakterük
sokkal több játékstilusban játszhatjuk végig a Wolf-ot (lopakodós, Rambo üzemmód)
Szóval, szerintem nem olyan a DOOM. (nagyon szeretem mind a kettő játékot és itt figyelnek a polcomon a collector kiadások és minden achivment megvan a DOOM-hoz és az előző két Wolfenstein-hez)
6.
csabuszflash
#4: Egyetértek teljesen. Ráadásul van rgy kis újrajátszhatósági faktora is mikor a náci tiszteket kell levadásznod ugyan azon pályákon csak van egy kis változtatás mindig .
5.
Grabowsky30+
#2: Nekem is ez az első benyomásom 2 pálya után.
4.
Szabby999
#1: Én megvásároltam, eddig az első néhány küldetésen vagyok túl, tehát tulajdonképpen a játékmenetet, fegyvereket stb.-t érintő újdonságokról még csak nagyon alapszintű képem van. A grafika korszerű, igényes, remek a pályatervezés, a sztori és a történetvezetés pedig olyan nívós, ami jobb filmeket idéz, továbbá az átvezető animációk mennyiségétől és minőségétől leesett az állam, mert ilyen színvonalat ritkán látni. Összességében számomra az vált egyértelművé, hogy a fejlesztők valami egészen elképesztő szakértelmet és energiát fektettek a kivitelezésbe. Az természetesen szubjektív, hogy valakinek tetszik-e a játék vagy nem, de objektíven nézve olyan magas minőségű munka, amilyet nagyon ritkán látok.
3.
RangerFox
#2: Ja, meg a főgonosz asszony őrültebb mint Vaas meg Pagan Min együtt.
2.
RangerFox
#1: Kb mint a DOOM, csak nácikkal meg robotkutyákkal.
1.
NemecsekErno
...és amúgy szeretettel várjuk a T. előrendelők véléményét a játékkal kapcsolatban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...