Far Cry 5 - párban szép az élet!

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 31.
  • Videó
Link másolása
Új trailer érkezett a Far Cry 5-höz a Paris Games Week apropóján, amely a játék kooperatív módjára fókuszál. A játék teljes kampányát végigjátszhatjuk egy társunkkal vállvetve, és a kötetlen bandázásnak sincs akadálya.

A Ubisoft úgy tervezte meg a Far Cry 5-öt, hogy a teljes kampány végigjátszható legyen a kétfős kooperatív módban. Miután teljesítettük a bevezető küldetést, meghívót küldhetünk a barátunknak, akivel végigjátszhatjuk a sztoriküldetéseket, teljesíthetjük a különböző kihívásokat és a kötetlen bandázásnak sincs akadálya.

Minden játékos külön kap lootot, alapjáraton friendly fire sincsen, így ezen nem fogunk összeveszni, viszont megoszthatjuk egymással a lőszerünk és az életerő-csomagjainkat, ha szorult helyzetbe kerülnénk. A kooperatív móka során gyűjtött pénzünk, felszereléseink és a megnyitott képességek megmaradnak, két megkötéssel viszont számolnunk kell: a teljesített küldetéseket csak a hostnál naplózza a játék, és csak ő hívhat be AI-társat a Guns for Hire rendszer keretei között.


A Far Cry 5 2018. február 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

8.
8.
GAMEROD
#5: Akkor maradjunk Mid-West coastban. Mivel erre a 3 részre van Amerika osztva.
7.
7.
bitbandita
#6: Ja. Tipikus altrightos hillbillyk. :)
6.
6.
ollie92
#5: Szerintem Trump coastra célzott :D
5.
5.
bitbandita
#4: Hát, ennek semmilyen "coast" fílingje nincsen, főleg nem West. Ez full közép-Amerika, Montana, Wyoming, Idaho, már a tájak alapján. A karakterek meg ennek megfelelően tipikus "mountain man"-ek. Nem is lehetne távolabb a coast fílingtől.
4.
4.
GAMEROD
#3: ..bocs West Coast fílinget!
3.
3.
GAMEROD
#1: Pedig az Ubisoft biztos rátol a Denuvo-n kívül még vagy 6 másolásvédelmet, a játék amúgy jónak ígérkezik, a Redneck Rampage-n kívül nem is nagyon volt olyan FPS ami hozná ezt az East-Coast fílinget, mindig csak az apokalipszis meg a háború.
2.
2.
crytek
Végre már. Minden gameben így kéne a coopot megoldani...
1.
1.
ollie92
Ha ez is szarul optimalizált játék lesz PC-re DENUVO-val, akkor inkább ki se adják....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...