FIFA 18 - megjött a passzokat módosító frissítés

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 1.
  • Letöltés
Link másolása
Körülbelül egy hónapja jelent meg az EA Sports aktuális FIFA-epizódja, amely továbbvitte a jól megszokott vonalat, így sok játékelem csak apróságokban változott meg benne tavalyhoz képest. Ilyen volt a passzolás is, mostanáig.

Mostanra valószínűleg már az összes futballrajongó kívül-belül megismerkedett a FIFA idei részével. Nagyjából egy hónap alatt sok játékos annyira megtanulja kezelni az aktuális epizódot, hogy akár csukott szemmel is mérkőzéseket tud benne nyerni. 

Ez azonban csak idáig volt így, hiszen megérkezett a program legújabb frissítése, amely az egyik legfontosabb játékmechanikán módosít, a passzoláson. Kétségkívül ez a legmeghatározóbb módosítás, ami az Update 3-mal érkezik, hiszen a játék egyik alapvető elemén változtat. Immár sokkal körültekintőbbnek kell lennünk, ha egyik társunkhoz szeretnénk eljuttatni a bőrgolyót, hiszen ez nem lesz olyan egyszerű és magától értetődő, mint eddig. Például ha nem megfelelő szögben állunk ahhoz, hogy megkínáljuk csapattársunkat egy passzal, könnyen kudarcba fulladhat a dolog. 

Ezen felül a fejlesztők tovább csiszoltak a kapusok tevékenységén is, így ezentúl még nehezebb lesz bevenni a hálójukat. Természetesen az egyéb fontosabb javítások sem maradhattak ki az update-ből, ezért a FUT-ben, a karrierben és az online mókákban is számíthatunk apró változásokra.

A játék tesztjét napokon belül olvashatjátok.

4.
4.
Yanez
Szóval ezért nem tudtak nekem a kétbalkezesek a patch után potyapasszal potyagólt lőni! Ennek örülök, mert így tényleg megnyerem azokat a mecseket, ahol sokkal jobb vagyok az ellenfélnél! :)
3.
3.
Norbiii
#2: Remélem ezeket is javítják, javították.
2.
2.
Norbiii
Helyes, nagyon helyes! Vicc néhány dolog: Figyelek a védekezésre, sas szemmel nézem a dolgokat, erre 30-40 méterről vaktában hosszú passz, és a védőm, aki fogta a játékost érhetetlen módon elmozog tőle, és üres területbe lép. Ezer ilyet tudtam mondani, neki bezzeg bement egyből egy-két helyzetből, sokszor "lehetetlen" szögből, én meg kapusba lövöm sokszor 3 méterről. Sokszor olyan könnyen lehetett gólt kapni, és lőni, hogy az már tényleg rontott a dolgon! Persze jól meg a játék, elég hamar eljutottam a második ligában, és most a feljutás környékén vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...