WoW: Battle for Azeroth - az első részletek

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 4.
  • Hír
Link másolása
Az idei BlizzCon nyitóceremóniáján hullt le a lepel a World of Warcraft legújabb expanziójáról, a Battle for Azeroth-ról. A tegnapi dupla trailer után befutottak az első konkrétumok a Szövetség és a Horda háborújára koncentráló csomagról.

A tegnap esti bemutatkozó trailerek után végre konkrétumokkal is szolgálhatunk a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéről. A történet szerint a Burning Legion bukása számos katasztrofális incidenshez vezetett, így megismétlődik a Szövetség és a Horda közti dühös háború. Ahogy új korszak köszönt a világra, úgy a hősöknek új szövetségeket kell találniuk, és több fronton is meg kell küzdeniük Azeroth bizonytalan jövőjéért.

A Battle for Azeroth két új kontinenst vezet be: a Zandalar Birodalmat és Kul Tiras Királyságát. A Horda tagjaként az előbbi földrészre utazol, hogy meggyőzd a trollokat, hogy adják kölcsön a hadihajóikat. A Szövetség védelmezőjeként Kul Tiras lesz az úti célod, amely leginkább egy karibi térségre emlékeztet. Itt Jaina Proudmoore-t és segítőit kell rávenned arra, hogy csatlakozzanak hozzád.

A Horda oldalán két új játszható faj, a Highmountain Tauren és Nightborne üti a markunkat, míg a Szövetség tagjai a Lightforged Draeneiket és Void Elfeket kapják. Emellett újra felfedezhetjük Azeroth meglévő területeit, az ellenfelek szintjeit hozzád igazítják majd.

A kiegészítőben felfedezheted a Nagy-tenger eddig még soha nem látott szigeteit, ahol a környezet és a célok folyamatosan változnak. Három játékosból álló csoport küzdhet a rivális betolakodókkal, vagy játékosokkal, míg az erőforrások összegyűjtése bizonyára jót tesz majd a háborúnak is.

Kapunk egy nagyszabású, 20 játékost támogató PvE-módot is, amit a klasszikus Warcraft RTS-ek ihlettek. Nyersanyagokat gyűjthetünk seregünk kibővítésére, és levadászhatjuk az ellenséges parancsnokokat.

A Battle for Azeroth-ban a szintsapka 120-ra nőtt, és a játékosok azonnal a 110. szintre kerülhetnek. Lesz jó néhány magas szintű küldetés is, megvizsgálhatjuk a Blood God to the Underrot körüli romlást, és elmenekülhetünk a Drust Realm of the Deadből. Páncéljainkat új képességekkel és traitekkel vértezhetjük fel, ha szerzünk hozzá azerithet, amely egy vadiúj erőforrás lesz.

A friss változásokat a Legion 7.3.5-ös frissítése élesíti.

A Battle for Azeroth-nak még nincs megjelenési dátuma, de valamikor jövőre érkezik. Előtte viszont kipróbálhatjuk egy bétateszt keretében.

Screenshotok:


Artworkök:

10.
10.
Lorthirash
#9: Hát igen de viszont majd a többi karaktert majd fel kell húzni ha majd akar másikat.
9.
9.
#8: De az meg olyan hulyeseg ujonna lvl 100-zal kezdeni, nem ertem miert gaz a 10 diszno, 5 makk, ez az osszes mmo-ban de meg egy rakas sima rpg-ben is igy van az.
8.
8.
Lorthirash
#7: Ha megvásárlod a játékot lvl 100-as boostot kapsz ingyen...
7.
7.
Necreon
#3: Nem vagyok én már abban a korban hogy tucat órákat szánjak rá hogy átrágjam magam a kellemetlen részén, hogy élvezhessem a nagyobb szintre tervezett dolgokat. De őszintén szólva az új feature trailer helyszínei is ritka ocsmánynak néznek ki, még azzal a mércével is hogy az ember régi rajzfilmként tekint rá.

Érted, ha lv20-ig nem bírtam elvinni mert tolt el az undor aminek még a külsőhöz semmi köze sem volt (mikor harmadik napja futkároztam vissza a nightelf kezdőplaccon leadni és felvenni négyesével az ilyen 10 disznó 5 kobold küldetéseket akkor b@sztam ki a fenébe, lv10 körül). Nem hogy még csináljam hetekig, hónapokig, havidíjjal ráadásul, hogy "majd jobb lesz".

WoW-oztam én a Burning Crusade idejében, akkor szép volt, jó volt, elég volt.
6.
6.
Lorthirash
#5: hmm.. hát nem vagyok egy nagy blogger szóval ha tényleg érdekel akkor írj rám privátban.
5.
5.
RangerFox
#4: Engem amúgy érdekelne az egész dolog, nyár elején akarok egy minőségi gépet összerakni, mindig is érdekelt a wow világa, de a mostani notebookomon lowon se élvezhető annyira a játék, szóval nem volt rá lehetőségem. Írhatnál az egész játékról valami szösszenetet a blogszekcióba.
4.
4.
Lorthirash
#1: A küldetésrendszer is változott már újabb helyeken az.... és még ezer dolgot leírhatnék de látszik hogy fogalmad sincs az egészről.
3.
3.
Lorthirash
#1: az a baj azért látod 15 évesnek mert az első 20 szint területei azóta sem változtak grafikailag de ha meglátnád pandát draenor vagy legiont akkor rájöhetnél hogy sokkal szebbek már ezek a területek, de már a cataclysm is.
2.
2.
Gamelord
#1: Legalább annyira változatosak a küldetések mint a többi mmo-ba, és a legtöbb kényelmetlen dolgot kivették már. Nyilván az új kiegészítők a magasabb szintekre fókuszálnak.
1.
1.
Necreon
Nem értem hogy bírják még mindig az emberek a World of Warcraft-ot. Én felraktam pár hete, azzal a céllal hogy eljutok a f2p modellben lv20-ig egy Heartstone hősért, de te jó isten... mondanám hogy az egész mint ha 15 éves lenne, de hát nagyjából annyi is. Egy letűnt kor összes kényelmetlen hülyeségét magán viseli (és ez még csak az irányítás / mozgás / interfész / harc), de ami végleg betette a kaput az a menj oda, és ölj meg szám szerint pont 10 vaddisznót / gyűjts össze 5 makkot típusú küldetések. Soha többet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...