Switch-re költözhet a Hearthstone?

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 6.
  • Hír
Link másolása
Hétvégén mutatkozott be a Hearthstone következő kiegészítése, a Kobolds and Catacombs, így bőven volt miről mesélnie a kártyajáték dizájnerének, Peter Whalennek, aki egy interjúban a Switch-változatról is ejtett egy-két szót.

A Trusted Reviews csapata meginterjúvolta a Hearthstone vezető dizájnerét, Peter Whalent, akit nemcsak a hétvégén bemutatott új kiegészítőről, de a kártyajáték jövőjéről is kérdeztek. Így került szóba a Switch-változat is, amiről Whalen úgy nyilatkozott, hogy nem zárkózik el a csapat előle, de egyelőre semmi komoly tervük nincs ezzel kapcsolatban.

Indoklása szerint a Hearthstone remekül működik PC-n, Macen, Androidon és iOS-en, köszönhetően az érintőkijelzőknek és az egér, valamint billentyűzet kombinációnak. Éppen ezért adja magát, hogy a Switch hordozható változatán is remek élmény lenne a játékot játszani, de a Blizzard inkább a kihívást látná a projektben, így a dizájner szerint ha eldöntik, hogy portolják a játékot, akkor a Joy-Conra szabott irányítás is terítéken lenne.

6.
6.
#5: Ehh, akkor a multit teljes mértékben kilőném utazáskor. Habár ha több doom szerű nagy játék jelenik meg a gépre, akkor jól ellennék vele vonaton, bizonyos időszakban van olyan járat amin mindenhol van töltésre lehetőség.
5.
5.
#4: Plusz sztem a nyilvanos wifire azert nem tul biztonsagos felmenni, be vagy lepve a fiokodba,plusz eshopban is lehetnek adatok.
2.
2.
Épp a minap láttam négyes villamoson egy srácot játszani ezzel a játékkal. Eszembe jutott rögtön, hogy ez simán switchre való, ráadásul biztos sokáig bírná egy töltéssel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...