Jönnek a mikrotranzakciók a Call of Duty: WWII-be

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 14.
  • Hír
Link másolása
Bizonyára meg lettünk volna nélkülük is, de aki valódi pénzt is szeretne beleölni a Call of Duty: WWII-be, az a jövő héttől megteheti. Emellett az is kiderült, hogy a megjelenés óta végig dupla XP-t osztott a Sledgehammer.

A mikrotranzakciós rendszer nem készült el időben a premierre, a fejlesztők nyilatkozata szerint előtte mindenképp szerették volna megoldani a megjelenés körüli szervergondokat és sok más hibát is. Úgy látszik, a srácok már nyeregben vannak, november 21-től élesednek a mikrotranzakciók a Call of Duty: WWII-ben.

Hasonlóan a korábbi részekhez, a játék Store menüpontja alatt valódi pénzért úgynevezett Call of Duty Pointokat vásárolhatunk. Pontosan még nem tudni, mire költhetjük el ezeket, de a tavalyi részből kiindulva bizonyára ellátmány-dobozokról van szó a multiplayerben és a zombimódban.

A Sledgehammer fejese, Michael Condrey a Redditen ismerte el, hogy a premier óta mindenki dupla XP-t kapott a többjátékos módban, holott erre más játékoknál csak bizonyos hétvégéken van lehetőségünk. Emiatt a múlt hétvégén, mikor hivatalosan is meghirdették a dupla XP-s akciót, háromszoros szorzóval számoltak, jövő hét hétfőtől azonban minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Idevágó hír, hogy az Activision továbbra sem mondott le a Call of Duty filmváltozatáról. A fogyasztói termékcsoport menedzsere, Tim Kilpin szerint nagyon fontos, hogy mindent alaposan átgondoljanak, mielőtt belevágnak a projektbe. Magyarán a forgatókönyvnek és a történetnek meggyőzőnek kell lennie, különben nem érdekli őket, nem osztogatják a licencet egyetlen gyártónak sem, mindent kontroll alatt tartanának.

Noha a játék M-besorolású, Kilpin szerint egy adrenalintól csöpögő, nagy energiájú filmként képzelik el az adaptációt, ugyanúgy, mint a Marvel-filmeket, amely szélesebb közönséget is meghódíthatna. Az úriember még egy Overwatch-filmet is kilátásba helyezett, látva, hogy milyen csodálatosak a Blizzard rövidfilmjei. Meglátjuk, mi lesz belőle!

26.
26.
Juha
#23: Nem csak itthon birkák az emberek, szinte mindenhol. Ez a "felvilágosult" világ.
23.
23.
almaspite
Mint ha meglepetés lenne. Az activision évek óta hazudik bele az emberek arcába. (persze többi kiadó is, de ők valami undoritó modon csinálják. Még se veri ki az emberek 80%-nál a biztosítékot). Ghost többféleképen bejárható pályák, motor csere stb.
19.
19.
Inferno
#14: Elvileg a szerverproblémákot próbálják már ecsetelni és elvileg azért is csúszott ez a COD pontos baromság is h a szerverhibákat eltüntessék a játékból. Nagyon remélem h ez minél hamarabb lesz mert nagyon idegesítő h vagy nem dob be meccsbe csak kb az 5. próbálkotás után vagy ami mégrosszabb megcsinálok egy napi kihívást amiért doboz járna kifagy a szerver nem kapom meg a dobozt se azt h a kihívás kész és az a vicces h ezt csak akkor csinálja mikor jó eredményt érek el és benne vagyok kb az első 3ba. Szerencsére ennél durvább dolog nem volt szerver terén nálam. De ennél szörnyűbb szerintem h a hitreg kegyetlenül szar és jó lenne hogyha értelmesen buffolnának és nerfölnének fegyvereket mert elég idegesítő h minden kis gyökér PPSH-val STG-vel és TYPE-al rohangál és kb kilőne nem lehet őket ha egy garandal vagy magozóval vagy!!!!!
18.
18.
McDuff
#17: Ha ez így lenne, még akkor is lenne Season pass, biztos vagyok benne :D
17.
17.
Blazkowicz
Én az Activison helyébe bevezetném, hogy 1 hónappal megjelenés után havonta fizetős legyen a multi (ha már egy cég ennyire a pénzre megy), simán megléphetnék minden platformon, mert aki ezt a játékot megveszi az ugyan úgy fizetne érte pluszban még havonta, mint tudjuk ez egy COD és egy fanatikus még akkor is fizetné, ha nem tetszene neki, mert ennyire eltökélt és elvakult a legtöbb COD fan (tisztelet a kivételnek). Szóval ezen nincs semmi meglepő. A következő részben 1 pálya lesz alapból, de day one DLC-vel vehettek majd még 3 pályát. KB ez a szint van most. Ezért mondom, hogy ha eladnák 60 euróért a játékot és a multi lenne havonta még pluszban 30€, akkor nem adnának el a játékból sokkal kevesebbet, de sokkal több lenne a bevétel hosszútávon.
16.
16.
MongooseXD
Valahogy ez nem lepett meg.
14.
14.
McDuff
Tök jó és a szerver problémákkal mi van? Vagy az le van szarva, gondoljunk inkább a jövőre,hogy lehetne még jobban legombolni azt aki már amúgy is 80$-ért vette meg.
Komolyan tegye fel a kezét aki meglepődött!
És akkor már várom a Season Pass tartalmát is...mocskos dolog volt az EA-től ezt belerakni abban a formában a Battlefrontba ahogy tette,de ott legalább nem lesz már Season Pass,ezek az Activison-nál meg mindent beleraknak, amivel le lehet húzni azt az utolsó centet is az emberekről!
12.
12.
Juha
Ajánlom az index cikkét, de a lényeg, hogy a fejlesztés többe kerül, mint 10 éve, de a játékok árán nem mernek emelni. Így jön be a képbe a dlc/mikrotranzakció, és a legundorítóbb elem, a lootbox. Kifizetsz valamit, amiről nem tudod mi.
És itt jön a spirál: jelenleg Mo.-n az internetes vásárlástól asszem 2 héten belül elállhatsz. Viszont ha kinyitod, akkor a felhasználóhoz kerül, akármi is az. A jogi feltételek szerint te kinyitod-nemtetszik-visszaváltod-újatveszel. Ezt egyik játék sem enged(het)i meg. Tehát hazánkban lassan pl. Codozni is tilos lesz. (Arról nem is beszélve, ha eladnád a profilod, amivel sikeresen nyitogattál, mert akkor az már átmegy tiltott szerencsejátékba)
11.
11.
kastorhun
Valószínűleg már egy ideje kész van ez a rendszer, csupán csak meg várták a teszteket, és így a tesztelők nem tudták lehúzni emiatt.
9.
9.
shatterhand
#1: Nem varja senki. Alap cuccokkal sincs hatranyban az ember. Itt max elobb nyitsz meg ritkabb cuccot. Enbyi.
7.
7.
Beniciodeltoro
A templom elfoglalása küldetésnél nulla volt az adrenalin a testemben, annyira nem hatott meg , nincs értelme folytatni :)
4.
4.
Slik
addig nincs baj, mig csak egy lehetoseg a vasarlasuk
aki szereti meg van ra miert ne nyitogathatna hulye ladakat?
2.
2.
ollie92
Fuldoklik a játékpiac, valakinek valamit tenni kell.
1.
1.
logic5
Szánalmas. Nem elég, hogy 16000-ért megvettem, még azt várják, hogy többet költsek. Férgek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...