Összemossák Az Igazság Ligáját az Injustice 2-vel

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Warner Bros. az Injustice 2-ben is szeretné meglovagolni Az Igazság Ligája körüli felhajtást, ezért belecsempészi a játékba a mozit. Mától a filmbéli kosztümök is elérhetőek a címben.

Ha valaki, akkor a Warner Bros. tudja, hogyan kell népszerűsíteni valamit. Amúgy is nagy a hype Az Igazság Ligája körül, ráadásul most az Injustice 2-ben is felbukkan a cím.

Mától egy event veszi kezdetét az Injustice 2-ben, melynek fő célja az lesz, hogy a filmbeli kosztümöket és témákat begyűjtsük a játékon belül. A gyűjtögetéshez az úgynevezett Multiverse-kihívásokat kell teljesítenünk, hogy hozzájussunk Batman, Cyborg vagy éppen Aquaman karakterének moziban feltűnő változataihoz. Ez a lehetőség egyelőre csak konzolokra és mobilra elérhető, azt még nem tudni, hogy a PC-tulajok mikor kapják meg Az Igazság Ligája ihlette öltözékeket.

1.
1.
leviske
Pedig mennyivel jobb lenne, ha inkább a játékot mosnák össze a filmmel. Az 1-5 perces jeleneteivel is élvezhetőbb és követhetőbb sztorit tár az emberek elé, mint amilyet a BvS prezentált.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...