Elkészült a Guinness-rekorder gyűjtő játszószobája

  • Írta: bobzenub
  • 2017. november 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Last Gamer néven futó gyűjtő egész normális srácnak tűnik, aki extrém hosszúságú videóiban vezet végig világrekorder játékgyűjteményén, és így a konzolos és számítógépes játékok teljes történetén is.

Legutóbbi videójának elején közli, hogy bár játékgyűjteménye még korántsem, azonban a játszószobája a platformokat illetően immáron teljesnek tekinthető. A gyűjtemény legrégebbi darabja egy Blaupunkt MX 72-83-ra kötött Commodore 64-es, míg a legújabb konzolokat felvonultató játékállomáson az utolsó konzolgeneráció valamennyi tagja megtalálható az Xbox One X-től kezdve, a PS4 Prón át, a Nintendo Switch-ig bezárólag.


Az egyes megjelenítőkre kapcsolt hardverek között direkt erre a célra kialakított SCART-kapcsolók segítségével lehet váltogatni, és külön ügyelt arra, hogy minden konzolhoz a lehető legjobb, ám a korszaknak megfelelő tévék, monitorok és audiorendszerek csatlakozzanak.

Egyes tárolóbútorokat külön erre a célra eszkábált, míg másokat az IKEA konyha- és ebédlőosztályáról szerzett be. Az ülőgarnitúra jelentős részét saját méreteire szabva csináltatta egy ebben járatos szomszédja segítségével. 

Egy szó mint száz, a komoly gyűjtőknek és a játékok iránt csak hobbiszinten érdeklődők számára egyaránt tanulságosak lehetnek a Last Gamer-videók, ha más nem, a hardverek telepítése terén mutatott profizmusa miatt. 

9.
9.
McDuff
#8: Mert nekem aztán megdöglött a tehenem, ala felrobbant itthon az összes konzolom, igazad van, annyira irigy vagyok!
Mivan ember, szar napod van, hogy nem érted a viccet? Akarsz beszélni róla, el akarod itt rinyálni, mint a tipik másik fajta magyar ember?
8.
8.
#3: Le se tagadhatod, hogy magyar vagy. Tipikus dögöljön meg a szomszéd tehene effektus.

Jó ember lehetsz!
7.
7.
hedzsooo
Hát én irigylem, ez durvajó kis szobának néz ki valóban! :D


A fanyalgóknak meg: biztosan maradt 1 kis aprója nőkre is, bár szerintem (magamból kiindulva csak) nem mindenkinek van szüksége arra, hogy fizetnie kelljen1 nő(k)nek, csak hogy jól érezhesse magát vele/velük. :-)
5.
5.
Ez a srác mi komoly, bírom mikor valaki ennyire megszállottan rajong valamiért.
3.
3.
McDuff
Azért megnézném a csávó arcát amikor a házába belevág a villám és az arra a körre kötött összes konzolja elszáll :D
1.
1.
Futu-Retro
Naná, hogy The Last Ninja kép lóg a falon! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...