PSX 2017: VR-mód a Wipeout Omega Collectionben

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Wipeout-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, lévén VR-támogatást kap a PS4-es Wipeout Omega Collection. Egy ingyenes frissítés keretében élesedik a VR-mód, így leporolhatjuk a kedvenc sisakunkat.

A Wipeout Omega Collection tulajdonosai jövőre elmerülhetnek a virtuális valóságban, hiszen jövőre egy ingyenes frissítés keretében PlayStation VR-kompatibilissé teszik a gyűjteményt. Aki nem tudná: a kollekció eredetileg 2016-ban jelent meg PS4-re, és olyan klasszikus játékokat tartalmaz, mint a Wipeout HD, a Wipeout HD Fury és a Wipeout 2048.

7.
7.
Duken
#6: Nyáleregető epilektikus extázis egyszóval.
4.
4.
xSHx
#3: Nálam kimaradtak. Gameplayeket néztem róla és ott az artdesigne meg is fogott, uh ezért is gondolkoztam el rajta, h be kellene zsebelni. Ami meg is történt és tényleg jó. És ahogy a tesztek is írják, a zenék tényleg beteg jók alatta.
3.
3.
kamgecam
#1: Ne viccelj ez egy instant klasszikus és minden idők egyik legjobb racing játéka.Ha nekem nem hiszel keres rá tesztekre.
2.
2.
kergabi83
#1: Így van, ezzel én is így vagyok! :D
1.
1.
xSHx
Ezt a címet terveztem bezsebelni a Last Guardien mellé az akció miatt. Ez a hír meg is erősítette, h jó döntés lesz. Alapból is érdekelt, csak nem voltam benne biztos, h lekötne. Így már érdekesebb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...