The Council - epizodikus nyomozás a 18. században

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a francia Big Bad Wolf legújabb játéka, az epizódokra szabdalt The Council, amiben egy titkos társaság tagjaként kell egy rejtélyes gyilkosságot megoldanunk. Az első rész jövő februárban jelenik meg.

A The Council 1793-ban játszódik, a főhős pedig Louis de Richet lesz, aki Lord Mortimer invitálására érkezik majd egy magánszigetre, ahol egy rejtélyes társaság tart gyűléseket, amelyeken olyan vendégek is részt vesznek, mint például Bonaparte Napóleon vagy George Washington. Egy váratlan gyilkosság azonban alaposan megkavarja a dolgokat, és mi vagyunk az egyetlenek, akik vállalkoznak az ügy felgöngyölítésére.

A The Council epizodikus lesz, az első rész, a The Mad Ones valamikor jövő februárban jelenik meg. Természetesen most is minden döntésünk kihatással lesz a cselekményre, így a végkifejletre is, de képességeink elsajátítását is meghatározzák majd a választásaink. Lehetőségünk lesz a közösség befolyásolásával, diplomáciával információkat szerezni, de a felfedezések és a nyomozások is az erősségeink közé fognak tartozni.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...