The Witcher 3 - megérkezett az Xbox One X-javítás

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 21.
  • Letöltés
Link másolása
A legutóbbi javításnak hála az Xbox One X-ben rejlő extra teljesítményt is ki tudja használni a The Witcher harmadik része. A letöltés után két különböző módban futtathatjuk a játékot.

Az Xbox One X-javítás az 1.60-as verziószámot viseli, és a letöltése után két különböző üzemmód közül választhatunk: 4K Mode-ban stabil 30 fps-t és 4K-felbontást kapunk, Performance Mode-ban pedig stabil 60 fps-nek, és (1080p-től 4K-ig) dinamikusan skálázott felbontásnak örülhetünk.

Mindkét mód támogatja a HDR-t, amit azért is érdemes hangsúlyozni, mert ezt a PS4 Pro-változat még mindig nem kapta meg, jóllehet a 4K-támogatás már októberben bekerült a játék ezen verziójába. A patch emellett nagyobb felbontású textúrákat, és jobb effekteket hozott magával.

11.
11.
KőbányaKispest
A 200 óra szerintem is túlzás, 90-100-110 óra kb az egész halálfutamon nekem egy kijátszás. És abba benne van a gwent is.
7.
7.
delphijos
Na, 6 pénz volt a GOTY kiadás box-ra, annyiért nem hagytam ott. Max fél évig játszom :)
6.
6.
FrankBlack
Én a most legutóbbi Black Friday akcióban vettem meg a GOTY-t. Sokáig vonakodtam ettől a játéktól, mert a fantasy varázslós hókusz-pókusz játékok bennük mindenféle szörnyekkel nem éppen a kedvenceim, de ez a játék olyan mestermű, hogy valami fantasztikus. Még eléggé az elején vagyok, nem sokat játszottam vele, de pc-n ultra graf. mellett valami hihetetlenül gyönyörű ez a játék. (Gondolom HDR, meg 4k mellett konzolokon is szemet gyönyörködtető.) A hangulat, az atmoszféra, a sok apró gondosan kidolgozott részlet. Lenyűgöző ez a részletgazdag, elő világ. De a narratíva, a történet, a küldetések is. Korábban már sokszor zavart, hogy sokszor olyan sokan ajnározzák ezt a játékot, hogy micsoda mestermű, és mindig ezt hozzák fel példának. Komolyan sokszor már idegesített. De most már én is ezt mondom, hogy ez a játék egy mestermű. És ezt úgy mondom, hogy alapból nem is a zsánerem a fantasy rpg műfaj.
3.
3.
delphijos
Na, itt az idő megvennem. Bár meg így az ünnepek mellett sem tudom hogy lesz rá időm. Eddig is ezért nem szereztem még be. Ez nem egy estés game.
1.
1.
zozo76hun
na vegre, ugyis meg csak felig vagyok a tortenetben. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...