Mégsem jelenik meg 2018-ban a Psychonauts 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 22.
  • Csúszás
Link másolása
A Double Fine Productions megerősítette, hogy nem tudják tartani a 2018-as premiert, így leghamarabb 2019-ben játszhatunk a Psychonauts 2-vel. Miután a játék mérete körvonalazódott, a csúszás mellett döntöttek.

A Double Fine alapítója, Tim Schafer és a játék projektvezetője, Zak McClendon egy videónaplóban újságolta el a hírt, miszerint nem tudják tartani a tervezett kiadási ablakot, így 2019-nél hamarabb ne számítsunk a Psychonauts 2-re.

Miután elkészültek az első játszható builddel, lassan körvonalazódott a játék mérete, és rájöttek, túlvállalták magukat. A fejlesztők azonban minőségi produktumot szeretnének letenni az asztalra, ez pedig még több időt igényel.

A korábbi tervek szerint 2018 harmadik negyedévében csaphatunk volna le Raz legújabb kalandjára, de ebből sajnos nem lesz semmi. Pontosabb dátumot nem árultak el a srácok, és bár tudják, mennyi időt emészt majd fel a fejlesztés, nem szeretnének felesleges ígéreteket tenni.

2015-ben a Psychonauts 2-re 3,8 millió dollárt dobtak össze a rajongók a Figen, míg a kiadó, a Starbreeze 8 millió dollárt fektetett a projektbe. Az elmeutazós platformjáték PC-re és konzolokra készül.

1.
1.
zsocc-nrg
Dolgozzanak csak rajta amennyit kell, legyen zseniális mint az első rész :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...