Star Citizen - megérkezett az Alpha 3.0

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Sokáig vártak a támogatók a Star Citizen legfrissebb alfaverziójára, ám a Cloud Imperium Games végül karácsony előtt elérhetővé tette azt. Ezenkívül belenézhetünk a single playerre kihegyezett Squardron 42-be is.

Nehéz szülés volt, de a Cloud Imperium Games végül elkészült a Star Citizen 3.0-s alfaverziójával. Ha te is a játék támogatói között vagy, már töltheted is a legfrissebb buildet. A frissítés után már a bolygófelszínekre is ellátogathatunk, és fel is térképezhetjük a planétát egy rover fedélzetén.

Fejlődött a kereskedelmi rendszer is, a rakományok eladása és vásárlása automatizált lett, továbbá finomítottak a hálózati kódon és a felhasználói felületen is.

A Star Citizenre már 174 millió dollárt adtak össze a rajongók, és 1,94 millió regisztrált felhasználója van.

A stúdió atyja, Chris Roberts a legutóbbi livestreamben elárult pár érdekességet az önállóan futtatható egyjátékos kampányról, a Squardron 42-ről is. Az M.I. a szokásos napi rutint végzi egy-egy űrállomáson, de képesek leszünk kapcsolatba lépni velük. A játék scriptje csaknem 1700 oldalon terpeszkedik.

A harci M.I. még fejlesztés alatt van, de már reagál a játékos cselekedeteire, az ellenfelek beszélgetnek és fedezik egymást. Persze a küldetések során nemcsak szűk folyosókon és állomásokon kolbászolunk, sokszor kell űrhajóba pattanni. A gépigényről itt olvashatsz.

Sajnos úgy néz ki, a fejlesztőknek hamarosan pereskednie kell a Crytekkel, lévén az utóbbi cég szerint a stúdió szerződésszegést követett el, amikor a CryEngine-t az Lumberyardra cserélte.

15.
15.
hedzsooo
Király ez az új korai/próba-verzió! :-) Boldog karácsonyt utólag is
14.
14.
zozo76hun
#12: ez is egy allaspon... :)

legyen most ez koztetek 1-1 mert karacsony van! ;)
12.
12.
#8: Ha olyan okos lenne, nem pofázna mindig.
11.
11.
Zozzancs
#10: Most már az is baj, ha egy fejlesztő időt szán arra, hogy minőséget rakjon le az az asztalra és, hogy még pénzt is kapjon érte, felháborító:)
10.
10.
zozo76hun
9.
9.
Dio papa
"Nehéz szülés volt, de a Cloud Imperium Games végül elkészült a Star Citizen 3.0-s alfaverziójával"

Nem készült el, csak kiadták.. :D
4.
4.
hedzsooo
Igyekeztem minnél lelkesebb kommentet ide biggyeszteni, a hatása úgy tűnik az alábbi kommentekből, h nem is maradt el! XD :-)
2.
2.
Ooorky
Nagy rajongó lehetsz ha ezt se tudtad.
1.
1.
hedzsooo
Húúúú, BAMMMEG! Oo Végre, azt hittem már csak jövőre fog befutni! Akkor frissítek is máris, vazzee! Aztán meglátom, mit is bír a jelenlegi konfigom vele kezdeni. ^^ :-)
Kösz az infót!^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...