Overwatch - mi várható 2018-ban?

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 3.
  • Hír
Link másolása
Jeff Kaplan, a játék rendezője mesélt egy kicsit a Blizzard újévi terveiről. Hamarosan bemutatkozik az Overwatch huszonhetedik hőse, és a fejlesztők már a Year of the Dog eventre is készülnek. Nem maradunk utánpótlás nélkül idén sem.

Jeff Kaplan karácsonyi streamje elég nagy polgárpukkasztásvolt, lévén az úriember 10 órát töltött csendben egy karosszékben. Szerencsére az újév apropóján már jóval beszédesebb kedvében volt a direktor és szépen felvázolta, milyen tartalmi frissítések várhatóak az Overwatch-ban.

Mivel mostanság az Overwatch League tartja lázban a rajongókat, ezért OWL témájú skinek érkeznek a játékba, valamint beszélt az Blizzard World térképről is, amely "nemcsak egy remek helyszín, de tömve lesz easter eggekkel is".

Ezenkívül a fejlesztők "jó úton haladnak", hogy felfedjék a játék huszonhetedik hősét. A karakter jelenleg belső tesztelésen van, és állítólag nagyon szórakoztató lesz játszani vele.

Természetesen más térképek fejlesztése is zajlik a háttérben, miközben rövidtávú, stratégiai és taktikai javítások érkeznek a Competitive Play játékmódhoz. Ha a lore-t is imádod, jó hírünk van: idén sem kell lemondanunk az új animációs filmekről és képregényekről.

A közeljövőben indul a Year of the Dog event is. A kínai naptár szerint az idei a kutya éve lesz, és ehhez kapcsolódó nagyon fontos tartalmak érkeznek, amiknek "a rajongók nagyon fognak örülni".

Kaplan kiemelte, hogy mindez csupán a jéghegy csúcsa, és a csapat elkötelezte magát, hogy az Overwatch-ot olyan nagyszerűvé tegyék, amennyire csak lehetséges.

5.
5.
Mortis
#3: én most vettem meg végre, mert az előző két ingyenes alkalom nagyon meggyőzött és tényleg úgy van ahogy mondod: kezdeti lelkesedés napi 2-3 órába vált át, annak felét is végigbosszankodva, de visszacsábít.
4.
4.
Firsttime
#3: Én szeretem nagyon. Utoljára a cod2 tudott multi szinten így bevonzani.
Én tankot szeretnék. Support/tank preferans vagyok. Szal ja.
3.
3.
azureknight0715
Ow tényleg napról napra jobb lesz. És nemigen lehet megunni, persze ez nem olyan amire hosszú órákra leülsz, hanem olyan amivel játszol napi 2-3 órát és elég volt, de masnap ismét előveszed mert szórakoztat. Amugy ha azt nézzük hogy healer volt a legutobbi kari akkpr most elv tanknak kell jönnie.
2.
2.
Firsttime
Az új kari meg remélem tank lesz.
1.
1.
Firsttime
Szépen eltörölhetnék a performance alapú sr-t diamond alatt is... Talán akkor egy vesztes meccsért nem 23-24 et vesztenék, egy győztesért meg kapok 25-28 at. Játszok egy napon át, a meccseim kétharmadát megnyerem, aztán kapok a nap végén +50 sr-t. Jééééj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...