Van teendő bőven a Dynasty Warriors 9-ben

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 17.
  • Videó
Link másolása
A februári megjelenés már a nyakunkon van, ideje hát belenézni, mit tartogat számunkra a Dynasty Warriors 9 a fő kampányon kívül. Számos mellékes tevékenység akad: gyűjtögethetünk, craftolhatunk és vadászhatunk is.

Akkor is tartogat izgalmakat a Dynasty Warriors 9, ha kicsit hanyagolnánk a fő kampányt, és mellékes elfoglaltságok után néznénk. A régiót bejárva számos ellenséggel találkozunk: banditákkal, medvékkel és farkasokkal. Legyőzésünk után értékes tárgyakat és nyersanyagokat kapunk. Persze ne lepődjünk meg azon, ha túl kemény ellenfélbe boltunk - a futás sokszor hasznos lehet!

A megszerzett alapanyagokból ételt és fegyvereket készíthetünk. A teaházban vagy a bázisunkon húst és zöldségeket süthetünk, amelyek elfogyasztása később ideiglenes bónuszokat ad. Ezáltal nő az erőnk, a védettségünk, a sebességünk és az ugrásunk.

A fegyverek készítéséhez különféle tekercseket kell szereznünk. Ezek részletezik a szükséges nyersanyagokat. Egyes fegyverekhez többféle tervrajz szükséges. Drágaköveket és kiegészítőket is készíthetünk - utóbbiakat fegyverbe kovácsolhatjuk az extra hatások kedvéért.

A Dynasty Warriors 9 február 13-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3.
3.
En szemely szerint imadom a warriors jatekokat, de itt azert eleg fura az open world, ugy ertem ebben az eleg ures vilagban kalandozni, hat...nem egy witcher.
2.
2.
Gaboo77
1.
1.
Gaboo77
Te jó Isten! A 9. képen annak a szerencsétlen lónak milyen anatómia alapján mozog a bal első lába?! Azért 2017-ben erre lehetne jobban figyelni már...főleg, hogy ezzel reklámozzák!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...