Állandó netkapcsolat kell a Metal Gear Survive-hoz

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 18.
  • Hír
Link másolása
A sajtó képviselői már kipróbálhatták a Metal Gear-sorozat mellékágát, s így egy rakás videóval és képpel gazdagodtunk. Friss konkrétumok is érkeztek: a játékhoz állandó netkapcsolat kell, és még mikrotranzakciók is lesznek.

Már csak egy hónap van hátra Konami kooperatív túlélőjátékának megjelenéséig. A sajtó egybehangzó véleménye alapján megéri várni a Metal Gear Survive-ra - amilyen lehúzásnak tűnt a bejelentéskor, legalább annyira ígéretes most a premier előtt.

Ez lesz az első játék sorozatban, amely Hideo Kojima nélkül készült el. Az aktuális verzió alapján világossá vált, hogy az anyaghoz állandó internetkapcsolatra van szükség, még akkor is, ha a single player módban játszunk. A Konami szerint így "zökkenőmentes" élményt kapunk, sokkal könnyebb lesz a váltás az egyjátékos és a többjátékos mód között, valamint az új tartalmakat is gyorsabban csepegtethetik.

A másik infó, hogy a játékban találunk ingame boltot. És igen, valódi pénzért is vásárolhatunk játékbeli valutát. Nem lepődünk meg a mikrotranzakciók jelenlétén, hiszen a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben is találtunk hasonlót.

A kampány végigjátszása egyébiránt 15-20 órát vesz igénybe, de kooperatív mód és a kompetitív multi bizonyára visszacsábítja majd a játékosokat.

A Metal Gear Survive-ot mától minden érdeklődő kipróbálhatja egy nyílt bétateszt keretében. Egészen január 21-ig nyúzhatjuk a címet. A végleges változat február 20-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Friss gameplay videók:

Képek:

7.
7.
#6: A fene, már megint bebuktam.
Nem baj, hadd jöjjön a tyúkbőr, lenyomom ha törik, ha szakad XD
6.
6.
delphijos
#3: Kémeim jelentették hogy előrendlted a Deluxe kiadást , szóval 2 kiló tyúkbőrrel (+ajándék dézsa a sózáshoz ) hamarosan csönget nálad a postás. :)
5.
5.
4.
4.
Yanez
#3: Videós bizonyítékot kérünk a tyúkbőr dézsmálásról!
3.
3.
Előbb veszek 1 kiló tyúkbőrt és eszem meg nyersen, minthogy ezzel 1 órát is nyomjam!
2.
2.
A Pulyka
Majd hasznaltan 5 forintert megveszem. Annyira nem tunik okadeknak a gameplay, mint a grafika.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...