Totaku - a PlayStation-rajongók kvázi-Amiibója

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a Totaku-figurákat nem a Sony gyártja, és azok semmilyen módon nem interaktálnak a PlayStation 4-gyel, a sorozatnak így is bérelt helye lehet a rajongók polcán. Hét "karakter" kapja meg a saját Totakuját első körben.

A GameStop leányvállalata, a ThinkGeek gyártja majd a PlayStation "Amiibóit", az idézőjel pedig nem véletlen, a Totakuk ugyanis egyszerű figurák, és nem tudnak kapcsolatba lépni a PlayStation 4-gyel vagy a PlayStation Vitával, és így bónuszokat sem adnak a játékokban.


Amiért viszont érdemesek lehetnek arra, hogy a rajongók gyűjteményébe kerüljenek, az az a tény, hogy mindegyikük egy-egy PlayStation-exkluzív vagy a PlayStationhöz közelálló cím karakterét örökítik meg. Az első adag március 23-án kerül boltokba, és hét különböző figura készül majd: a Bloodborne vadásza, Crash Bandicoot, Parappa, Kratos, a Feisar FX350-es a Wipeoutból, Sackboy és Heihachi is megkapja a maga 10 dolláros Totakuját.

Nagy kár, hogy a figurák kizárólag a GameStop üzletekben kaphatók majd.

2.
2.
xSHx
Így már nem is kell venni gyűjtői kiadást mert külön is lehet kapni minőségi szobrokat. Legalábbis gondolom, h nem valami nyomi szobrok lesznek. Üzletileg nemtom, h ez hogy éri így meg a Sony nak, de biztos megálapodtak egy százalékban. Sztem nálam egy GoW és egy Bloodborne szobor be is fog figyelni a polcra. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...