Rainbow Six: Siege - nem lesz áremelkedés

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 28.
  • Hír
Link másolása
Pénteken jelentette be a Ubisoft, hogy változtat a Rainbow Six: Siege különböző kiadásain, illetve azok árcéduláján. Az új árszabás azonban nem nyerte el a rajongók tetszését, amire a francia kiadó azonnal reagált.

Pénteken jelentettük, hogy hamarosan elindul a Rainbow Six: Siege következő szezonja, a Ubisoft pedig úgy döntött, ideje kicsit változtatni az eddig kapható különböző kiadásokon és azok árcímkéin. A vadonatúj árképzési struktúra azt jelentette volna, hogy az alapkiadás 20 dollárral drágul, így az eddig 40 dolláros Standard Edition helyébe a 60 dolláros Advanced Edition lép. Igaz, ezért cserébe kicsivel több kozmetikai elemet, 600 RS kreditet és 10 Outbreak Collection Packot kaptak volna a vásárlók.

A Redditen aztán a rajongók több fronton is támadni kezdték az új koncepciót. Egyrészt azok, akik évek óta kitartanak a játék mellett, nehezményezéték, hogy csak az újonnan belépők kapják meg például az Advanced Edition mellé járó kozmetikai kiegészítőket, ami több évnyi hűség után valóban frusztráló lehet. Reakcióként a Ubisoft megerősítette, hogy aki március 6-ig legalább egy meccset lejátszik, az a harmadik évad indulásakor ajándékba kap egy Ash Sidewinder Elite skint.

Másrészt pedig az új árképzés sem nyerte el a játékosok tetszését, ezért a Ubisoft úgy döntött, változatlan áron futtatja a Standard Editiont, de megtartja mellette az Advanced Editiont is, a már bejelentett árcédulával és tartalommal.

6.
6.
LexerTheFirst
Szerintem ez egy fair lépés tőlük. Lehet megveszem az advanced-et PS4-re.
1.
1.
Várom a szokásos nyávogást, itt a popcorn.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...