Nintendo Switch-re is megjelenhet a Fortnite?

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 28.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds legnagyobb kihívója ismét lépéselőnybe kerülhet, az Epic ugyanis jó eséllyel Nintendo Switch-re is elérhetővé teszi majd a Battle Royale-játékot.

Amíg a PlayerUnknown's Battlegrounds jelenleg csak PC-re és Xbox One-ra érhető el, ráadásul pénzért cserébe, addig a Fortnite több fronton is előnyben van a konkurenssel szemben. Egyrészt a játék teljesen ingyenes, másrészt pedig a már említett két platformon kívül PlayStation 4-en is játszható. Ráadásul ha a stúdión múlik, akkor hamarosan ez is megváltozik, az Epic ugyanis jó eséllyel Nintendo Switch-re is elhozza a Battle Royale-játékot.

Hivatalos bejelentés ugyan még nem érkezett, de Donald Mustard, az Epic Games kreatív igazgatója a Twitteren feltett egyik rajongói kérdésre válaszolva elárulta, személy szerint ő nagyon szeretné, hogy összejöjjön a dolog. És ha csak abból indulunk ki, hogy 40 milliós játékosbázissal rendelkezik a játék, továbbá a Nintendo előrejelzése szerint április végéig 17 millió eladott Nintendo Switch-re lehet számítani, rádaásul a platformon otthonosan érzi magát az Unreal Engine 4, akkor jól látható, hogy van létjogosultsága a terjeszkedésnek.

Az Epic mindenesetre mindent megtesz, hogy tartani tudja a lépést a rajongói igényekkel, így tegnap hivatalosan is megerősítették, leállítják a Paragon szervereit, a felszabaduló erőforrásokat pedig többek között a Fortnite-ra csoportosítják át.

12.
12.
zola2000
#11: Maximum lejjebb veszik a grafikát ha kevés.

De nem semmi, munkahelyen pult alatt ha nincs ügyfél, ilyen kaliberű játékokat tolhatok :)
11.
11.
Fooxfire
Kíváncsi leszek ingame render distance re.
9.
9.
zola2000
Szerintem switchet azok is sokan vettek akik különben nem vettek volna kézi konzolt, mert a legnagyobb hátrányát küszöböli ki: nem kell külön gépet venni, külön játékokkal így, hanem megvan egyben.
7.
7.
Shannaro
#5: Tudás hatalom.

#4: Egy kicsit sem erős, mert ahogy mondod csak 3ds volt nekik, ami komolyabb sikereket ért el, de az se ilyen hirtelen, hanem folyamatosan növekedve. Ja és lehet az én hibám, hogy félreértelmezhetően fogalmaztam, úgy értettem, azok közül amiket az elmúlt 20 évben letettek az asztalra ez muzsikált a legjobban, és visszarántotta őket a nyeregbe (nem oda ahol az ipar kezdetén voltak, de mégis kicsit kimásztak a gödörből)
5.
5.
Zelgadis187
#3: Most komolyan képes voltál így ennek utánanézni ? Besz..ok
3.
3.
Shannaro
#1: Ezzel nem tudok teljesen egyet érteni :D 4 hónap alatt érkezett 11 hír róla az oldalon. PUBG-ről 3 hónap alatt jött ennyi. Sea of Thieves-ről 2,5 hónap is elég volt erre. Pont itt tudtad megjegyezni? :D

Úgy néz ki a Nintendo végre komolyabb szerepben lépett fel a videojáték iparban. Évtizedek óta a Switch volt a legjobb találmányuk. Legalábbis szerintem.
2.
2.
Firsttime
Szar a főcím. Hiányzik egy t.
1.
1.
Zelgadis187
Kicsit már unalmas hogy ilyen sokszor van szó erről a játékról. De tényleg :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...