The Forest - áprilisban érkezik a végleges verzió

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Az elmúlt négy évben korai hozzáférésű státuszban leledzett a The Forest, ám az Endlight Games szólt, hogy áprilisban végre elstartol az 1.0-s változat. Hosszú utat jártak be a srácok, ami a végeredményen is meglátszik.

Áprilisban végre kilép az Early Access-státuszból az Endlight Games túlélőjátéka - a hírt maguk a fejlesztők erősítették meg egy blogbejegyzésben. Négy évig toldozgatták a korai hozzáférésű változatot, de már látják az alagút végét.

Fontos tudni, hogy az áprilisi premierkor a The Forest ára 14,99 dollárról 19,99 dollárra nő, szóval ha olcsóbban szeretnél hozzájutni, itt az idő. A játék hivatalos kontrollertámogatást kap, ami nem véletlen, lévén készül a PS4-es port is.

A játékmeneten addig is finomítanak a srácok, az ellenséges kannibálok M.I.-je javul, a meleg és a hűvös idő szimulálásán is javítanak, valamint a mentéseken is. A további részletekről és a VR-módról később ad tájékoztatást a stúdió. A PS4-es verzió dátuma még nem ismert.

Aki nem tudná, a The Forestben egy repülőszerencsétlenség után egy hatalmas erdő közepén találjuk magunkat. ahol menedéket kell építenünk, miközben a táplálékbevitel is nagyon fontos. Hamar kiderül, hogy az erdőben egy vérszomjas kannibál törzs is él.

8.
8.
GAMEROD
#7: #7 Mintha írnál egy könyvet, aztán laponként ingyen adnád, vagy nagyon olcsón aztán mikor teljes kérnéd el a rendes árát. Rohadt sokat lehet valamin így bukni. Ha valami korai hozzáférésű, abból nem éri meg 2-3 frissített verziónál többet adni, mert a teljes áru sokkal kevesebb embernek fog kelleni.
7.
7.
markoci555
szerintem meg rohadt jól csinálták, kiadták early-ben, és állandóan jött rá a frissítés, meg a fix stb, én még mindig nem próbáltam, mert van eszem és a kész játékot fogom venni, de nem tudom ki az aki inkább annak örül hogy abbahagyják teljesen, vagy félkészként jelenik meg az egész...
6.
6.
almaspite
5.
5.
Unknown
Early accessben maximum fél évig hagynék egy játékot. Nem látom így értelmét hogy évekig basznak rá az egészre.
4.
4.
Prax
#3: 3? Asszem '13 februárban jelent meg.
3.
3.
GAMEROD
Szerintem mindenki szarrá unta mióta a legelső alpha megjelent úgy 3 éve. Nem tartom egy jó ötletnek üzleti szempontból az ilyen sűrűn kiadott frissítéseket, mert legalább 100 kijött.
2.
2.
Chrysh
Legalább ez is kijut az Early Access pokolból.
1.
1.
LexerTheFirst
Király, ha jön PS4-re! Nekem a PC-m csak lowon viszi, szóval végre láthatom majd szebben, nagyon szeretem ezt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...