Végre PC-n is elérhető a Chrono Trigger

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Több mint két évtizeddel a SNES-megjelenés után végre számítógépeken is játszhatóvá vált minden idők egyik legjobb JRPG-je, a Chrono Trigger, aminek a mostani kiadása tartalmaz némi újdonságot is.

A Square Enix az elmúlt időszakban bátran nyitott a PC-s játékosok felé, ennek az iránynak a következő állomása a Chrono Trigger számítógépes megjelenése is.

A Steamen keresztül elérhető átirat alapja a rajongók által nem igazán kedvelt mobilos változat, de így is rengeteg finomhangolást és újdonságot kínál az újramelegített verzió. A 14,99 dolláros árcímkét kapott PC-s Chrono Trigger tartalmazza a Nintendo DS-re megjelent kiadás két bónuszdungeonjét, valamint a mobilos verziók összes frissítését.

Emellett PC-re lett szabva az irányítás, lesz automatikus mentési funkció, illetve a Square Enix felújította a grafikát, Yasunori Mitsuda pedig teljesen újrahangszerelte a játék zenéjét.

Azok, akik április 2-ig vásárolják meg a játékot, megkapják a limitált kiadás teljes tartalmát is.

7.
7.
Csoki80
Kicsit azért megerőltethetnék magukat. Kb ezt várnám el: https://www.youtube.com/watch?v=YkCr1i7WxHc
6.
6.
Ooorky
#3: Ha jól emlékszem a korai Dragon Quest-ek is a nevéhez kötődnek (akkor még konkurens Enix-től).
5.
5.
Yanez
#3: Én már anno így voltam vele. Asszem az 576 egyik számában volt róla teszt. Amikor megláttam az volt a reakcióm, hogy ez egy átskinezett Dragonball. :D
3.
3.
Shannaro
Ha a trailerben egy szó sem esett volna Toriyama Akira-ról, akkor is biztosan állítottam volna, hogy van valami köze hozzá.
2.
2.
hoaw
Ez nagyszerű hír. Ds-re be akartam volna szerezni, de aranyárban volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...