Escape from Tarkov - mi várható 2018-ban?

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 4.
  • Hír
Link másolása
Tovább folytatódik az Escape from Tarkov bétaverziójának csiszolása idén, és végre a nagyközönség is belekóstolhat a Battlestate ultrarealisztikus MMOFPS-ébe. A stúdió közzétette az idei évre vonatkozó fejlesztési ütemtervét.

A Battlestate egy hosszú blogbejegyzésben részletezte a rajongóknak, hogy milyen tervei vannak 2018 folyamán az Escape from Tarkovval. Sajnos a végleges verzió megjelenése még igen-igen messze van.

Először is az ukrán stúdió tovább dolgozik a shooter bétaverzióján és annak érdekében, hogy zökkenőmentes legyen az új verzió premierje, rengeteg technikai és teljesítményprobléma vár még megoldásra. Ebbe beletartozik az összeomlások kezelése, a felhasználói felület és az eszköztár finomítása, ahogy a hálózati kód csiszolása is, hiszen egy független jelentés a közelmúltban kimutatta, hogy az online shooterek közül jelenleg az Escape from Tarkovnak a legrosszabb a késleltetése.

A tervek szerint a srácok átállnak a Unity engine legfrissebb verziójára, amihez saját fejlesztések is járnak majd.

A közelgő bétában egy vadiúj térkép, az Interchange is helyet kap majd. A helyszín még megkapóbb lesz, mint a jelenlegi, de teljesítmény szempontjából van még hova fejődni. A Battlestate a korábbi mapot is frissíteni fogja.

A nyílt béta új fegyvereket, felszereléseket és új küldetéseket is tartalmazni fog. Friss gyógyításanimációk is várnak ránk, illetve ezentúl nem fogjuk tudni aktuális egészségügyi állapotunkat, ha nem raidelünk. Két meccs között ennünk ,vagy gyógyítanunk kell magunkat.

Mindez csupán a jéghegy csúcsa, bízzunk benne, hogy megéri várni az Escape from Tarkovra!

4.
4.
Shannaro
Nagyon megoszlanak a vélemények, és legtöbb panasz a lagra meg a desync-re van. Ennek ellenére (hibáival együtt is) sokan kitartanak mellette. Az meg azért túlzás, hogy 10-ből 9 meccs a netkód miatt megy el. Talán pont neked nincs szerencséd vele, de ez még csak béta ;) A játékosok többsége azért nyal el benne, mert rambóznak. Ha óvatos vagy és figyelsz a környezetedre, nem olyan nehéz élve kijutni. Sokan emlegetik a spawn campereket. Én nem igazán találkoztam még velük. Előfordult néha, de nincs nagyobb camp, mint bármely másik FPS-ben. Az meg hogy szépnek látszik, hogy mi kinek mi a szép, az szubjektív. De sokkal élettelibbnek tűnik a táj, mint pl a pubg-ben.
1.
1.
markoci555
csak mondják már a dátumot nyílt bétára bakker!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...