PlayStation 4-re is jön az Everspace

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavaly májusban jelent meg a rougelike-elemekkel megspékelt árkád űrshooter, de a Rockfish megerősítette, hogy május végén a Sony konzolján is tiszteletét teszi az Everspace. Jobb későn, mint soha!

Az Everspace alapjáraton egy árkád űrshooter, amit nem kevés roguelike-elemmel is nyakon öntöttek. Feladatunk egyszerűnek tűnik: el kell jutnunk a galaxis egyik pontjából a másikba, ám útközben számos ellenféllel nézünk szembe. Kicsit középszerű, kicsit savanyú, de a stílus szerelmeseinek bőven ajánlható.

A Rockfish Games alkotása tavaly landolt Xbox One-on és PC-s (többéves korai hozzáférésű státusz után), most pedig bejelentették a PS4-es verziót. Az alapváltozat 29,99 dollárt kóstál, de ebben nincs benne a 10 dolláros The Encounters DLC, amely új hajókat, karaktereket, felszerelést és ellenségeket tartalmaz. A teljes csomag 35 dollárt kóstál.

Érkezik egy dobozos változat is Galactic Edition néven, amely már 39,99 zöldhasúba fáj, de mellé megkapjuk a betétzenéket, illetve a fejlesztés kulisszatitkait elmesélő könyvet is.

A megjelenés dátuma: május 29.

2.
2.
zozo76hun
ja a demot vagy trialt probaltam, de a lenyeg hogy nem vettem meg xbox-ra. most annyival valtozott a helyzet hogy van mar ps4pro-m is, es arra sem veszem meg! :)
1.
1.
zozo76hun
hat xbox-on probaltam, nekem be is jott a grafika, ugye pont az elite dangerous-t nyomattam. mentem benne par percet, de aaa... inkabb az ed!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...