Jövő héten érkezik a Wolfenstein II utolsó DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda a Twitter-oldalán jelentette be, hogy jövő héten debütál a Wolfenstein II: The New Colossus utolsó DLC-je, a The Amazing Deeds of Captain Wilkins. A nácik által megszállt Alaszkába látogatunk ezúttal.

A Bethesda a Twitterén jelentette be, hogy március 13-án érkezik a Wolfenstein II: The New Colossus utolsó nagyobb DLC-je, a The Amazing Deeds of Captain Wilkins. A csomag a Freedom Chronicles-sorozat harmadik felvonása, és így a 25 dolláros szezonbérlet része, azonban külön is meg lehet majd vásárolni 10 dollár fejében.

A kiegészítő az amerikai veterán, Gerald Wilkins parancsnok történetét meséli el, aki a nácik által megszállt Alaszkába megy, hogy véget vessen a Fekete Nap-hadműveletnek. Ahogy a Freedom Chronicles korábbi részei, a The Adventures of Gunslinger Joe és a The Diaries of Agent Silent Death, úgy az új epizód is önálló sztorival rendelkezik.

Az Episode Zeróról és Gunslinger Joe DLC-jéről írt tesztünket itt olvashatjátok el, hamarosan pedig a folytatással is jelentkezünk!

7.
7.
PaprikaJancsi
Egy nárcisztikus femináci náci nyalogatja.
3.
3.
Gykrizsi
Milyenek a dlc, érdemes őket beszerzni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...