Prey - a Bethesda folytatja a célozgatást

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 16.
  • Teaser
Link másolása
Az is megeshet, hogy még az idei E3-at sem kell megvárnunk a bejelentésig, a Bethesda és az Arkane Studios ugyanis meglepően aktívan célozgat arra, hogy valami történik majd Prey-fronton.

A hónap elején küldte ki a Bethesda az idei E3-as meghívóit, amit ráadásul egybekötött egy Prey-célozgatással. A játék hivatalos Twitter-oldalán ugyanis felbukkant egy teaser videó, amit nemrég egy koncepciós rajz, napokkal ezelőtt pedig egy újabb rövid kedvcsináló követett egy érdekes rejtvény társaságában.

A szemfüles rajongók azonnal ki is derítették, mit takar a szöveges üzenet, amiből végül a következő jött össze: "Good morning, Morgan." Ha valaki játszott az alapjátékkal, az bizonyára emlékszik rá, hogy annak nyitánya pontosan így kezdődik.

Most már nem az a kérdés, hogy kapunk-e Prey-kiegészítést, hanem az, hogy mikor akarja hivatalosan is bejelenteni az állítólag a Holdon játszódó DLC-t a Bethesda. Lehetséges, hogy nem várnak az idei E3-ig?

2.
2.
RangerFox
Egy új Dishonored játékra bármikor vevő lennék, de a Prey nem annyira jött be (nem a játék hibája, a körítés nem jött be, nem a játék, kicsit ráuntam az űrhajós, scifis dolgokra).
1.
1.
Nekem ez a játék nagyon tetszett. Kicsit fura ennyi idő után kiegészítőről hallani... De hé... Az is biztos, hogy nem akkor bombáztak minket ilyesmivel, amikor még a feléig sem vittük a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...