Utolsó traileren a felújított Assassin's Creed: Rogue

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 20.
  • Videó
Végre befutott a 2014-ben megjelent Assassin's Creed: Rogue felújított kiadása, ami a mai napra eső premier alkalmából természetesen kapott egy utolsó előzetest, amit a hajtás után meg is leshettek.

A felújított változat tartalmát tekintve semmit sem változott a 2014-es premier óta, így a helyszín ismételten a 18. századi Amerika, ahol az asszaszinoknak hátat fordító Shay Patrick Cormack bőrébe bújva kell felfedeznünk és számos kihívást teljesítenünk. Az alapjáték mellé természetesen ezúttal már jár a korábban megjelent összes letölthető kiegészítés is, mint például az Armor of Sir Gunn küldetés és a Siege of Fort de Sable bónuszmissziók.

Ami a küllemet illeti, ott természetesen már lesznek változások, hiszen a játék nagyobb felbontással (1080p), részletesebb környezettel, továbbfejlesztett effektekkel és textúrákkal operál. PS4 Prón és Xbox One X-en 4K-támogatásnak is örülhetünk.

7.
Mortis
#6: hát, számomra borzasztó lenne visszamenni a kétgombos harcrendszerhez és az egysíkú pályatervezéshez; mert lássuk be: a legtöbb AC nagyon erősen a koruk termékei s igen, elsősorban termékek.
a Liberation-t és a Freedom Cry-t is játszottad? csak mert azok néha kimaradnak a szórásból, ha a sorozatról van szó.
6.
NemecsekErno
Szuper jó hír, ez az ami valahogy kimaradt a sorozatból, a Chronicles egyáltalán nem ideértve.
Pont jó lessz így, nem sokkal az Origins befejezése után.
5.
GAMEROD
Kevés az új AAA cím, ezért inkább remasterelnek minden sikeresebb címet hogy legyen valami élet a piactéren. PC-re ilyesmik nem jelennek meg, az okát a Resident Evil 4 HD is bebizonyította, ami ugyan kijött PC-re is, de egy feltuningolt moddolt eredeti után rendesen kellemetlen volt ránézni.
4.
A Sleeping Dogs 2 év után kapott "remastert". Manapság ez semmi extra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...