Sea of Thieves - megvan az egymillió játékos

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 22.
  • Hír
Link másolása
A Rare jelentése szerint több mint egymillió játékos ugrott fejest a Sea of Thievesbe a megjelenés óta. A játékosáradatot szerverproblémák kísérték, erről is beszélt a fejlesztőcég.

Két napja kapható a Microsoft és a Rare kalózszimulátora, a Sea of Thieves. A játék a fejlesztők szerint nagy siker, elvégre az első 48 órában több mint egymillió játékos próbálta ki, és volt olyan, hogy percenként több mint 5 ezren próbáltak bejelentkezni a programba.

Ennek persze megvolt a maga hátránya, a szerverek nem bírták a tempót - erre külön is kitértek a srácok egy kiadós videóüzenetben. Sokaknál előfordult, hogy egyszerűen nem tudtak elkezdeni játszani a hálózati problémák miatt, a jelentések szerint az jelenthetett megoldást, ha valaki nem csapatosan, hanem csak egyedül vágott neki a kalandoknak. A Rare azt mondta, hogy néhány szerveroldali javítást már eszközöltek is, de további patchekre is lehet számítani.

Arra is sokan panaszkodnak, hogy csak késve kapják meg a játékbeli jutalmakat és az achievementeket. A fejlesztők szerint aggodalomra semmi ok, előbb-utóbb ezeket mindenképpen megkapjuk majd, és külön kiemelték, hogy felesleges megpróbálni kijelentkezéssel orvosolni a problémát, ezzel legfeljebb a szerverek életét nehezítjük meg. Ha minden igaz, hamarosan ez a hiba is elhárul.

Szintén patch érkezik majd arra a bugra, ami miatt a játékosok nem férhetnek hozzá azonnal a felszereléseikhez a bejelentkezés után, továbbá az Xbox One X-et érintő teljesítményproblémákat is megoldják hamarosan.

A Sea of Thieves PC-re és Xbox One-ra érhető el (az Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül akár havi 10 dollárért is), a játékról szóló tesztünk már gőzerővel készül.

15.
15.
Redeye
Azt mindenhol kihagyják, hogy PC-n a csak havi 10 dollár nem éppen annyi. Haverokat nem látod játékban, nem lehet invelni csak azt akinek van live goldja, illetve azon személy tud csak "hostolni" akinek szintén goldja van. simán game pass-szel joinolni tudsz.
13.
13.
PaprikaJancsi
#7: Az jó kérdés, hogy meddig fog lekötni. Én is félek, hogy nehogy unalomba fulladjon. Most még király, fun az egész, de nagyon gyorsan kellenek majd a frissítések (szerintem).
8.
8.
zozo76hun
#7: Erdekes hogy a No Man's Sky eseteben nem ilyesztettek el. Pedig mar az is kapott apait-anyait mar a megjelenesnel. Lazan kiadtad erte lovet. Aztan kaptal egy fasza feligse-kesz jatekot.
7.
7.
kamgecam
#6: Az a lényeg hogy neked bejön. Engem a kritikák és a vélemények elijesztettek kissé pedig tényleg emiatt a game miatt vettem volna xbox-t. Fél év múlva ha megtöltik tartalommal akkor biztos az a játék lesz amit vártam vagy sokan vártak tőle. Első blikkre rohadt hangulatos az tuti.
6.
6.
PaprikaJancsi
Hatalmas játék, rohadt szórakoztató!
5.
5.
kopic
#2: A Halo 6-t bejelentik, de megjelenni biztos hogy csak 2019 oszen fog. Ez 100%.
4.
4.
kastorhun
#3: A Skull & Bones legnagyobb hibája az lesz hogy csak tengeri ütközetekből áll a játék.
3.
3.
razipapi
#1: Jóhát ez teljesen érthető. Skull & Bones is valszeg ilyen lesz. 1 hónapig lehet meglesz az 1 millió játékos aztán 2 év után majd megvesszük humble bundlebe 10$ ér :D
2.
2.
kamgecam
Szegény ember No Man Sky-ja... Pedig majdnem emiatt a game miatt vettem X-et, szerencsére nem tettem. Ha e3on bejelentik az új Halot akkor majd fogok!
1.
1.
mark910624
Kár hogy maga a játék az 1. óra után egy egyszerű, unalmas, kalap szar, vicc(esnek készült) grafikával. Bár a tenger elég jól meg van csinálva :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...