Launch traileren az Injustice 2 - Legendary Edition

  • Írta: szlav
  • 2018. március 27.
  • Videó
Link másolása
Megjelent az Injustice 2 - Legendary Edition, amelyben minden eddig megjelent tartalmat megtaláltok. Kaptunk mellé egy elég pörgős trailert is, ahol tiszteletüket teszik a Tini Nindzsa Teknőcök és Hellboy is.

Mától lehet pörgetni a tavalyi év egyik legjobb bunyós játékának a definitív kiadását. A tavaly májusi megjelenés óta jó néhány extra karakterrel és kosztümmel bővült a játék, amiket most egyben felmarkolhattok a Legendary Editionnel.

A tíz, korábban csak letölthető karakterként elérhető hős közt megtaláljuk a Mortal Kombatból ismerős Sub-Zerót és Raident, ezen felül pedig felvehetjük a kesztyűt Hellboy, Starfire, Black Manta, Darkseid, Atom, Enchantress, Red Hood, vagy a Tini Nindzsa Teknőcök bőrébe bújva is.

 

A Legendary Edition egyébként tartalmaz még újdonságot; a karaktereket egészen 30-as szintig fejleszthetitek és kipróbálhatjátok a Learn Hubra keresztelt új gyakorlómódot is.

Az Injustice 2 tesztünket itt olvashatjátok.

1.
1.
Necreon
Végigtoltam az új tutorial-t a poén kedvéért. Ilyen iszonyatosan jól magyarázó, tanító, demonstráló tutorialt még verekedős játék nem kapott. Eddig e téren a Skullgirls volt az etalon - még ha a stílust nem is tetszik, de az oktatásról van most szó - de ez oda vissza felmossa vele a padlót e téren (is).

Visszanyúl a legalapabb dolgokig annak aki életében nem játszott ilyesmivel, a végén pedig már frame data-t tanít, gyönyören kategorizálva, és külön challange trialokat adva a tutorialon felül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...