Overwatch - a jövő héten indul az Archives event

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 5.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard hero shooterének következő eseménye, az Overwatch Archives már a nyakunkon van. A tavalyi Uprisinghez hasonlóan kapunk egy új PvE-küldetést is Retribution címmel, amely egy velencei titkos akció lesz.

Április 10-én veszi kezdetét az Overwatch következő szezonális eseménye, az Overwatch Archives. A tavalyi King's Row misszióhoz hasonlóan idén is kapunk egy PvE-mókát, amely Retribution néven fut.

A Velencében játszódó küldetésben újraélhetjük a múltat, a Blackwatch tagjait, McCree-t, Moirát, Genjit és Reyest irányítva. Hőseink a Rialto nevű térképen harcolnak a Talon erői ellen.

Az event alatt a Retribution játszható lesz a sztorimódban és az All-Heroes módban is - ez utóbbiban mindenféle csapatösszetétel megengedett. Mindez egyedi tervezési menüvel és ranglistával egészül ki.

Az április 30-ig futó Archives egyébiránt 100 új kozmetikai elemet is magával hoz.

3.
3.
Mortis
#2: én nem látok itt soldier-t és gondolom itt Reyes van, szóval nem lesz meg neki Reaper összes képessége ( narratív ügyileg így lenne helyes).
ha meg soldier-rel a DM-re gondoltál, akkor csak azt tudom mondani hogy nagyon összeszokott csapatban játszhattál pro soldier játékossal, mert hogy én még nem láttam olyan helyzetet aminél az ő heal-je volt a döntő.
2.
2.
Necreon
#1: Kivéve hogy Reaper gyógyítja magát, Soldier is tud mindenkit...
1.
1.
Mortis
érdekes lesz 3 DPS és 1 healer. 4v4 Deathmatch-csen szinte soha nem működik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...