God of War - hangolódjunk a premierre!

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 12.
  • Videó
Link másolása
A világhálót a mai napon elözönlő God of War-tesztek után a Sony ad még egy utolsó nagy lökést Kratos visszatérésének, így a premier előtti utolsó héten is számíthatunk friss látnivalókra. Íme, az első!

Zoenn az elképesztően részletes és tartalmas tesztünkben alaposan összefoglalta, mire is számíthatnak majd a rajongók, ha április 20-án lecsapnak a PlayStation 4-exkluzív God of Warra.

A Sony azonban semmit sem bíz a véletlenre, így a játéktesztek megjelenése után az utolsó fokozatba kapcsol a marketinggépezet, aminek legutolsó képviselője, a lenti félperces ízelítő alapvetően az előrendelésre és az azzal járó előnyökre hívja fel a figyelmet.

8.
8.
kamgecam
#7: +1 QD elfelejtettem pedig a HR minden idők legjobb top 3 benne van. A legnagyobb érzelmi katarzist adta a videojátékok terén és tanulságot tapasztalatot gyermek apa kapcsolatról. A BTs-el kapcsolatban viszont vegyessek a gondolataim. De majd a Detroit!!!
7.
7.
KRAT0S
#5: + Quantic Dream, -Supermassive Games , -Team Ico
De befizetek előre az új Tomb Raider-re is!
Aki régen játszik és tapasztaltabb annak már 1-2 videóból lejön hogy mit szabad előrendelnie(mert tisztában van a kiadókkal,fejlesztőkkel és a saját izlésével)
6.
6.
ADMlN
Én a Guerrilla Games-től csak azt rendelem elő aminek a nevében van "Horizon", mert a Killzone-juk elég középszerű.
5.
5.
kamgecam
#1: +1 ND, GuerrillaGames, Santa Monica, Insomniac, From Software, Sucker Punch, Rocksteady , Bend Studio, CD project red, vakon!
4.
4.
azureknight0715
Hát ha már valakinek már van tapasztalata az előrendelésben akkor az nagyon jól tudja hogy mit szabad előrendelni és mit nem. Naughty Dog, Cd project red, Rockstar játékokban nem lehet hibázni, ellenben pl ubisofnál ahol vagy jó játék lesz vagy nem pl mostani ac-t direkt nem rendeltem elő csak most vettem meg és most pl sikerült eltalálniuk :) EA, Konami játékokat meg soha :D
3.
3.
Őrnagy
Még soha nem rendeltem elő semmit, és nem is fogok. Egyszer vettem egy játékot megjelenés napján, meg is bántam (Crew).
1.
1.
DarkLord
Ki az, aki nem rendelte elő első nap, amint lehetett itt az a kérdés? :D Valaki kételkedett benne, hogy nem lehet jó játék? Pár cím van, amit szemrebbenés nélkül előrendelek és még soha nem hibáztam egyszer sem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...