The Forest - itt a végleges változat PC-n

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 30.
  • Megjelenés
Az ígéreteknek megfelelően ma este a The Forest végre kilép az Early Access-státuszból. A végleges változatnak tegnap egy méretes frissítés ágyazott meg, amellyel rengeteg tartalom elérhetővé vált. Kaptunk egy új előzetest is.

Négy év alatt ért finisbe az Endnight Games horrorelemekkel megspékelt túlélőjátéka, amelyben egy olyan erdőben kell életben maradunk, ahol egy vérszomjas kannibál törzs vetette meg a lábát. Az anyag végleges változata perceken belül elérhető lesz a Steamen.

Egy méretes patch ágyazott meg az 1.0-s változatnak. Rengeteg új tartalom, optimalizálás, sztorielem és építéshez felhasználható nyersanyag került a kalapba, de még a mai napon is megnyílt néhány fontos lehetőség.

Hősünk egy repülőgép-szerencsétlenség után egy sötét erdőben tér magához, gyermekét elrabolták, így nem szökhet meg. Ehelyett menedéket kell építenie, és élelem után néz.A sűrű rengeteg mellett nem csupán a felszínt, hanem kiterjedt barlangrendszereket és vízalatti tavakat is felfedezhetünk.

A The Forest PS4-re is készül, de erre a változatra még várnunk kell.

Ezek is érdekelhetnek

8.
Extol
#7: Szép vagy nem, nagy lehúzás az egész amivel folyton folyvást visszaélnek. Early Access előtt is volt élet, és valsz utána is lesz
7.
bitbandita
#4: Ez nem volt szép. Ha mások nem vennék meg early accesben, akkor most te sem tudnál vele játszani. Ezt a finanszírozási formát lehet szeretni, nem szeretni, de ezek a programok máshogy nem valósulhatnának meg, mert a készítőknek nincs rá pénze, és nem áll mögöttük olyan szponzor, vagy kiadó, aki állná előre a költségeket.
6.
markoci555
5.
markoci555
szerintem meg teljesen várható volt a megjelenés, az első perctől kezdve a játék mellett van a fejlesztő és állandó frissítésekkel bombáz, ez nem az a játék amihez hónaponta benyög valamit a fejlesztő és attól kell félni hogy egyszer csak abbahagyja szó nélkül
v1.0 is azt jelzi hogy talán még ez a végleges, csak eljutott egy olyan szinte ami késznek nevezhető
4.
Extol
#1: Én direkt nem vettem meg, vártam h elkészüljön, aki megveszi az Early Access játékokat, az magára vessen
3.
Extol
Egyébként hasonló játék már régen megjelent, magyar fejlesztőktől, a Vortex: The gateway
2.
Extol
Uuuh hány éve már! Vártam a végleges verziót, Én sem gondoltam volna h valaha teljes lesz
1.
Neotechtr
Ez tök komoly, hogy egyáltalán megjelent. Ugye most a Battle Royale meg az erről szóló "érdektelen" cikkek a menők, de egy lépéssel korábban, 4-5 éve még ez a Early Access Survival okosság volt ugyan ilyen menő a (nem) játékosok között.

És megéltük! Hogy befejeztek és megjelentettek egy ilyen holmit. Igazi kivétel. Milyen kár, hogy mindenki, akit ezek, vagy konkrétan ez a játék érdekelt, már évekkel ezelőtt megunta a "csodaformulát"? Milyen kár, hogy az unokaöcsémnek, aki ezzel feküdt, ezzel kelt és nem tudott egyetlen egyszer sem normálisan játszani ezzel a sok félkészség és őrjítő gamebraking bug miatt, mondtam a hírt, hogy kész a játék és azt sem tudta, miről beszélek hirtelen? Persze aztán rájött, de most kajak nem kíváncsi rá és a büdös életben nem fog hozzászagolni többé. Hát persze, mivel megunta már akkor a semmit, amikor még el sem készült és éjjeleket tolt bele a bugos szarba.

És ugyan ez lesz ezzel a Battle Royale dologgal is. Amire kijön a sok CoD, BF és Windows Pasziánsz Battle Royale mod, az emberek vért fognak hányni a sok félkész, minőségtelen, de az "újságírók" által agyonhájpolt szeméttől, amit már az előtt kurvára untak, hogy megjelent a holmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...