Nem lesz összecsapva a Black Ops 4 PC-s változata

  • Írta: szlav
  • 2018. május 6.
  • Hír
Link másolása
Extra erőforrásokat szentelnek a legújabb Call of Duty számítógépes verziójára. Habár a nagy sikerű shooter-széria az utóbbi időben leginkább konzolokon aratott babérokat, az Activision igyekszik az élen maradni a PC-s piacon is.

Nem csak egy hanyag portot fognak kapni a Call of Duty: Black Ops 4 PC-s játékosai. Az Activision Blizzard egyik főfejese, Coddy Johnson a legújabb pénzügyi tájékoztatón beszélt a shooterről. Elmondása szerint a Call of Duty-széria következő része mind technikai, mind játékmeneti szempontból innovatív lesz.

A tájékoztató során Johnson megemlítette azt is, hogy idén különösen figyelnek majd a számítógépes változatra, extra erőforrásokat szentelnek a PC-s verzió fejlesztésére, így az jóval több lesz egy középszerű portnál. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a PS4-es és Xbox One-os Black Ops 4 kevesebb konkrét tartalommal érkezne, valószínűleg első sorban technikai fejlesztésekre és széleskörűbb optimalizálásra kell gondolni. 

Túl sok konkrétumot ezen felül nem árultak el, így még nem lehetünk benne biztosak, hogy pontosan mivel is tud majd többet PC-n a Black Ops 4. Mi például örülnénk a dedikált szervereknek és egy beépített szerverkeresőnek, de nem panaszkodnánk akkor sem, ha kapnánk valamiféle modding toolt is. Az utóbbi persze elég valószínűtlen, de álmodozni ugyebár szabad.

76.
76.
A Pulyka
#73: Es tenyleg eddig ps-e volt, mar X van, vagy az is :D

Mekkora egy kamulada ez a gyerek :D
70.
70.
Stranger
#69: Hú de buta vita... aztán leírsz egy ugyan akkora ökörséget, full szubjektív példára alapozva... Igen, van aki konzolont preferál, van aki PC-t, ennyi elég lett volna és elhisszük hogy értesz a dologhoz.
Ha témában mozogsz tudhatnál annyit a PC-kről, hogy már nem kell évente cserélni (mivel már nem is jön évente hardver), 5 éves hardverrel is tudsz játszani a legújabb játékokon, sőt a legtöbb hardverből régebbi is elég, csak a videokártyát kell gyakrabban cserélni.

Egyébként az emberek nagy része leszarja az itt elhangoztatott 60FPS, 4K, exkluzív, jobb szolgáltatás, stb szövegeket. Csak az 1% fórumozó gémer réteg pattog állandóan. Ráadásul ugyan azok a marhaságok hangzanak el és 1 példával akarja mindenki leírni az isteni igazságot arról hogy épp melyik platform a tuti. Ezt kéne befejezni sztem...
69.
69.
JackBauer7
Hihetetlen ez a pc kontra konzol vita. Sok butaságot leírtok itt, legfőkébb azt, hogy a pc mennyivel több mindenre jó. Megmondom őszintén, amellett, hogy leülsz a TV-d elé és játszol, bármikor felkaphatod ha átmész a haverokhoz, vagy elutazol viheted magaddal, megy rajta a Youtube, HBO GO, Netflix, zenehallgatásra és belső hálózatról filmek stream-elésére (PLEX) is tökéletesen megfelel. A lényeg pedig, hogy míg a PS-t 60-ért vettem, addig egy hasonó teljesítményre alkalmas PC nemtudom, minimum 150-200? Én grafikus voltam, most pedig egy szoftverfejlesztő cégnél vagyok, de munka után eszembe sem jut számítógépet kapcsolni... Ne sértődjön meg senki, van pár PC-s barátom és azt vettem észre, hogy a "Nekem 60 fps-sel, fut a tiéd csak 59, hú de gáz" farokméregetésen kívül semmi értelme, ha játékról beszélünk. Plusz nekem nincs kedvem évekig további 10ezreket költeni tuningra, hogy mindig vigyen mindent. Konzol bírja 5 évig kb, elég a játékokat megvenni. Most biztos egy két PC-s jót mosolyog magában, hogy ő otthon 4K 60fps-ben tolja, de őszintén szólva nekem az Uncharted-tól és a God of War-tól is bőven lehullik az állam! :D
67.
67.
Ooorky
#65: Na ja, mióta MS kicsinálta az x-et azzal, hogy megszűntek az exkluzívokat azóta lejtmenetben vannak. PC+PS4, esetleg Switch aztán minden platform minden játéka elérhető.
56.
56.
crytek
#50: "Nem kell a fix 60 fps-t szentírásként kezelni" Én nem is kezelem, mivel tudom hogy az AC O rohadt gépigényes és nincs is meg ez a szám.
Ha másra nem is az internet erre jó amint kijön xy game másnapra tele van sírással hogy ha ilyen szarul megy olyan szarul megy stb...
53.
53.
Ez aztán a kommentszekció, megy a benchmark farokméregetés 3 oldalon keresztül, gratula...
50.
50.
#45: Elbeszéltek egymás mellett.

Nem kell a fix 60 fps-t szentírásként kezelni. Becsúszhat az alá, de ez nem változtat azon a tényen, hogy egyébként szépen fut a játék.

Ez a te szemedben kevés ahhoz, hogy jó portnak nevezhesd, az övében nem. Ennyi. Szvsz szintén messze van a szar kategóriától. A GTA 4.. na az szar port volt.
33.
33.
crytek
#32: Minek linkeljem a tesztem... ha nem érti meg abból se fogja megérteni.

Én is voltam így régen (védem a sajátom hogy az mennyire király és nem ismertem el hogy szar) de kinőttem belőle.
32.
32.
Duken
#31: Akkor meg küld a linket ne csak a szád járjon! : D
19.
19.
crytek
#18: Tudod ...továbbra is éljen a szerkesztés a 21. században
9.
9.
ollie92
PC játékosoknak több esze van, mint ilyen ugra bugrát játszani.
3.
3.
kexiaxel
Nem azért van csak multi mert az a legkeresetebb mindenki multizni akar.
Hanem mert alacsonyabb költségvetésű és jó árban el tudják passzolni.(Régen a multi csak egy plusz volt a játékban.)
Nem lesz elcseszve a pc?
Minden játéknál alapnak kéne lenni ha már kiadják!
1.
1.
crytek
Single nélkül olymindegy mit szarnak össze rajta...azt a félmillió embert ugyse nagyon érdekli.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...